Biz ayrılalı aranızdan 34 gün oldu
Hikayeye gelecek olursak anlatmak dâhi istemem
İki normal doğumdan sonra 12 saat sancı ile acil sezaryana alındım 3. Doğumun da
11 gibi yatış oldu kendi sancım ile bir müddet devam ettik 3 saat sonra suni sancı verildi benim sancılar yetersiz olduğu için
2 saat suni sancı aldıktan sonra bebeğimin kalp atışı düşmeye başladı her sancı geldikçe
Doktor sanciyi kesmek durumunda kaldı bebeğin kalbi yavaşlıyor die
1 saat sonra kendi sancım çoğalmaya başladı gece 11.30 kadar kendi sancım ile durdum her gelen sancı bir öncekinden daha da çok ağrılı bir şekilde geliyordu
Oksijen takıldı bebek için bana net denen illetten ayirmadilar beni lavabo için bile gitmeme izin vermediler bebek sıkıntıda seni ayiramayiz her an her şey olabilir riske atamam die yatağına yap değiştiririz dediler
Burda tabiki Allah bin defa razı olsun eltim yanımdaydı sürekli bana küçük tuvaletlerden taşımak zorunda kaldı
Ve artık saat 11.30 olunca bir üst uzman doktor geldi baktı muayene etti diyer doktorlar 8 cm açılma var derken uzman 5 6 anca var dedi dünya başıma yıkıldı
İlk doktorum gelen doktora bizim ve sizin ruh sağlığı için lütfen alalım dedi tabi oda bir üstüne danışmaya gitti
10 dk sonra geldi ve dediki seni sezaryana alalım sancı geldikçe bebeğin kalp atışı düşüyor dendi
Daha doğuma çok var sabaha kadar sürebilir dedi tabi ben artık sanncidan ölmüş durumdayim zaten bende onu istiyordum son saatlerde hiç ikiletmedim ve tabi bebeğim için bu gerekliydi artık kaçış yok
En başta bebeği 3800 ölçtüler bebek 4160 doğdu belki ölçüm doğru olsa idi en başta sezaryan olunacaktı nasipde böyle olmak varmış
Artık apar topar yangından mal kaçırır gibi ntsden ayrılınca odadan çıkmam ameliyat masasına yatmam 5 dakka içinde oldu
Tabi sezaryan sırasında çok kanamam olmuş ondan sonra da kavus gibiydi
Sürekli kan toplasın die takviyeler damardan serumlar demir serumları
Ayağı kalkamıyordum basım dönüyordu düşecek gibi oluyordum neyse takviyeler vitaminler derken 4 gün SONRA taburcu oldum çok şükür şimdi bebeğimle günleri kovaliyoruz