Cey-cey Kızlar esimde bende Arh+ grubuyuz 2 kızımız var onlarda Arh+ Dogumumu yaptım 5 gün önce ve bugun kan grubuna bakıldı 0rh + bu olabilir mi acaba doktor olur sen annenden 0 almıssın o baskın gelmis bebeginde 0rh+ olmus B olsa baska bise olsa olmaz derdim dedi Aklıma takıldı Neden takıldı derseniz Bugun tahlil cihazları bozukmus yapılıyodu aynınxamanda sarılık degermede bakıldı 0 çıkınca doktor sonuctan süphelendi tekrar alınan kana çalıstırmıs güya 8 cıktı falan dedi acaba kan grubundada yanlıslık varmıdır
myangelson Cey-cey hangi gruplarda oluyor bilmiyorum ama duymuştum anne baba aynı grupta olsa bile bebek farklı grupta olabiliyormus ama hangi gruplarda oluyor onun hakkında bilgim yok 🥲 üstte kalsın 🦋
kuby Cey-cey sıkıntı yok canım ikinizden de çekinik olan genler gelmiş çocuğunuz 0 pozitif olmuş ikinizde pozitifken negatif olması imkansız ki sizin bebiş pozitif zaten anne baba a olupta bebek 0 olan çok
Mucizee80 Cey-cey çaprazlama yapınca çocuğunuz zaten ya a olur ya 0 o yüzden sıkıntı yok laborantım bu arada
Cey-cey Mucizee80 tskler yani esimde bende diger iki kızımda A rh+ iken 0rh pozitif olabiliyor dogru anladım dimi Doktorda söyledi ama makşna arızzalı falan olunca yablısmıdor acaba dedim