Eliff00 Çatı kemiği ağrısı yaşayan vaarmi özel bolgemin kemiği açıyor bacak aramin 25 haftada çok erken degilmi
Mervecimbidur Eliff00 oo bende de 30’dan sonra başladı doktor bana bebeğin başı doğum kanalına girmiş ağrın olması çok çok normal dedi
Ayse650 Eliff00 bende de aynı durum aynı haftadayız b gün sonra doktor randevum var bekliyorum inallah önemli birşey değildir 🥹
edaa485 Eliff00 bende de var ve en çok gece yatakta dönerken oluyor, Fazla otursam da oluyor. bebek aşağı pozisyonda olunca oluyormuş, Doktor öyle söyledi
aslaninannesi7 Eliff00 yaklaşık 3 haftadır var geceleri dönemez oldum doktorum kalsiyum yazdı hafif bir etkisi var ama yine ağrım var. Kayınvalidem erkek olduğu için diye saçma bir yorumda bulundu. Sinirlendim ne alakası varsa
Eliff00 edaa485 çok zor bi durum gerçekten rabbim kucagimiza almayı nasip etsin rahim uzunlugunuz ne kafat cnm
BerivanLina aslaninannesi7 kiz olabilir nie sinirleniyon bnmde sol bacagima agri uyusma griiyor kaynanamda diyorki kiz bebeklerin sancisi oraya vurur ondn
aslaninannesi7 BerivanLina herşeyi erkek olmasına bağlıyor da ondan. Mide bulantım hiç olmadı erkek ondan, karnımın şekli ağrılarım yüzümdeki parlaklık herşeyi erkek olmasına bağlıyor bu arada oğlum olacak diye çok mutluyum kesinlikle konu o değil
aslaninannesi7 Eliff00 yani onunla bir alakası olduğunu zaten sanmıyorum sadece aşağıda bebek onu hissediyorum zaten hep kasıklarımdan hareket ediyor
Eliff00 aslaninannesi7 ağrın oluyormu iki gündür çatı kemiğim agridihi için idrar yapaarken içim ağrıyor.
Kocbuse65 Eliff00 değil bebeğim benimde o haftalar başladı hala ağrıyor sanki morarmışta ağrı yapmış gibi
semanur51 Eliff00 kızımda son aylarda başlamıştı doktorum normal rahim büyüdüğü için demişti simdi 14 haftalik gebeym başladı ağrılarım doktora sordugumda magnezyum eksikligindendir diye vitamin yazdı
Nazar_salcan Erken değil cnm benimde o haftalarda başladı hatta daha erken halada devam ediyo en çokta geceleri sağa sola dönerken çok aciyo kemiği ve bı caresinide bulamadim 37+6hafta olduk dahada siddetlendi Allah hepimize kolay doğum nasıp etsin inşallah 🤲🥰
kubramom31 23 haftadaym benimde cati kemigi sanırım yeri agriyor ya uzanırken otururken ve evet geceleri