Sevilay2626 Rojin__321 başta vajinal aldım sonra ameliyat olunca enfeksiyon riskinden dolayı ağızdan kullanmaya devam ettim. İkisi de aynı şey dedi doktorum. Bazılarına ağızdan alınca baş dönmesi, uyku gibi yan etkiler yapıyormuş bana hiç yapmadı. Ama iki şekilde kullanıma uygunmuş
Halime4 Rojin__321 Vajinadan fitil şeklinde genellikle kullanılıyor daha etkili Ben de kullandım ben iğnesi de vardı onu da vurundum bi süre
1anonim Rojin__321 he düşük tehdidim yazsana kız 😂😂 ozaman vajenden al çünkü çok etkili oluyor öyle ve yan etki yapmıyor
Tazegebes Ben kahverengi lekelenmeden dolayı ve bir süre de rahim ağzı uzunluğu için progestan kullanmıştım. Vajinal olarak kullandım ama lekelenme artıp kanama olursa ağız yoluyla kullan demişti doktorum. Normalde vajinal daha etkili
ilayyydaaaa- İlk başlarda lekelenmem vardı düşük riski için vajinal kullanıyordum.4. Aya kadar kullandım. Sonra da rahim ağzı kısalığı için verdi tekrar vajinal kullanıyorum hala 36+4 haftalığım bir iki güne bırakıcam.neredeyse hamileliğim boyunca kullandım
Rojin__321 ilayyydaaaa- ya bende 6 haftalığım kanamam var bide vitamin verdi gelişim geriliği çok fazla dedi insllah bende o günleri görürüm
Tazegebes Rojin__321 yok düzgünce yerleştirirseniz çıkmıyor ama yine de 15-20 dk uzanıyordum ben yaptığımda. Ne kadar yatsanız da bir kısmı çamaşırınıza ya da peçeteye gelebilir beyaz toz olarak. Onu normal kabul ediyorlar
ilayyydaaaa- Rojin__321 inşallah görürsünüz o zamanlarda sağlıksız gebelikse gelişmiyor diğer türlü her şekilde tutunuyor zaten bebek ama öyle düşünemiyo insan.moralinizi yüksek tutup hep yatmaya çalışın inşallah sizinle kalır bebeğiniz
lilyum_ Rojin__321 ben hep ağızdan alıyorum. Bir defa bulantım olduğu icin içemedim vajinal kullandım. İki gün boyunca akıntı çoğaldı afedersiniz iç çamaşırıma büyük büyük düştü. Bu beni rahatsız etti sonra hap olarak içmeye devam ettim. İçtikten 2 saat sonra baş dönmesi ve uyku yapıyor o yüzden gece yatmadan önce iciyorum. Zaten geceleri uyuyamadığım icin iyi oluyor onun sayesinde uyuyabiliyorum
Hhh03 Rojin__321 banada bugün bundan başladı vajinal daha etkili dedi öğlen kullandım akşam bi tane daha kullancam
myangelson Rojin__321 doktorum ağızdan al dedi. Vajinal yolla alındığında biraz daha enfeksiyon riski oluyor önceki hamileliğimde de enfeksiyon kaynaklı erken doğum yaptığım için enfeksiyon olayını en aza indirmek istedi doktor bu şekilde uygun gördü
gizemm0688 Rojin__321 bazı doktorlar ağızdan Veriyor ama vajınal olarak daha etkılı ve yan etkısı yok.
Aslaninannesi_ Ağızdan aldığımda kasılmam kanamam azalmadı ve inanılmaz baş dönemsi yaptı o yüzden vajinadan aldım