Pinarkorkmazer Rukiisss ben peaky blindersı nedense hiç sevemedim ya ilk iki sezon izledim sonrası hiç sarmadı neden acaba ama prison break mükemmel❤️
Rukiisss Pinarkorkmazer Game Of Thrones de efsane bişey izlemediysen onu da izlemeni tavsiye ederim iki kere bitirdim 😂 peaky blinders içinde çoğu kişi ikiden sonrası için sıkıcı diyor ama ben severek izledim nedense
Marshmellom Bitaneanne Kubracal0906 kesinlikle 6 kez izledim aradan zaman geçtin unutunca yine izlerim o kadar güzel 😂
myangelson Marshmellom HIMYM izledim ya friends de izliyorum bazen onu unutmusum yazmayi 😅 ama ötekini izlemedim teşekkür ederim bir bakarım 😊
Pinarkorkmazer Rukiisss game of thrones izledim targaryenleri anlatan house of the Dragon da izledim ama pek beğenmedim 😂 zaten game of thrones son sezonu da bitirmek için çekilmiş her şey çok hızlı ilerledi ama heyecanlıydı
Brgmde eylulus anne with an izlee harika Breaking bad izle oda harika. Muhteşem yüzyıl zaten 😂😍 Eşkiys dünyaya hükümdar olmaz🩷
arwen1 Netflixte Kuş Uçuşu ve Pera Palas çok güzel. YouTubeda da Muhteşem Yüzyıla başla derim aşırı sarıyor