De25 Evet kızlar 2 yıl so ra 2. Bebekle anca gelebildim :)) çok hastayım heryerim agiriyor midem çok kötü hicbisey yiyemiyorum surekli kendim çıkarıyorum ağrısı geçsin diye öneriniz varmi 14 haftalık gebeyim
Nurcanyokus6 De25 bende ikinci bebeğine hamileyim 4+1haftaliguz henüz iyiyim bı rahatsuzligim yok olmazsa inş 🤭
KurabiyeninAnnesi123 De25 bende 31 haftaligm ilaç alamadigm icin geceler gündüzüme karıştı fenalardayim düzelemiyorm
AselM De25 cinsiyet nedir sizin acaba sağlıkla gelsin bebiş bende ikinciye hamileyim bir türlü dinmedi mide bulantım baş dönmem 11+1 iz şuan 🌸🎈💗
Nzl_1999 De25 bende iki yıl sonra 3.hamileyim uyku problemi aşırı çekiyorum sanki hiç geçmiycrk bir uyku
Nurcanyokus6 Meltempek betadegerim adetime bir gün kala 36cikti bugun tekrar kan vermemi istedi doktorum yarın sinuclarim çıkacak henüz kontrole gitmedim gitsemde muhtemelen göremeyeceğim bebeğimi o yüzden biraz daha bekleyecegim
Meltempek Nurcanyokus6 sonucu yazar mısınız ben de dün yaptırdım beta 621 çıktı programa göre 4 haftalık
Nurcanyokus6 Meltempek hayır daha olmadım doktorum bin değeri görelim dedi takrardan kan ver eğim zaten muhtemelen şuan kese. Olusmastir
Minikprensinannesiiiii De25 bende 2. Bebeğime hamileyim oğlum 3 yaşına girdi bu da 31 haftalık başta bende bulantıdan çok çektim 4 ay kadar prilam ilaç kullandım sonra kendiliğindsn geçti canım
Bigsecret3 De25 bende ikinci gebelik yaşıyorum 1,5 yaşında kızım var şuan sat’a göre 4+5 im🥹 sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah