Zhrbjts Sancı geldigini veya acıklik oldugunu hissedermiyiz nasil bir his acaba ya olurda hissetmezsem.diye korkuyorum
Nznks Zhrbjts sancıyı anlarsında açılmayı mümkün değil anlamazsın , korkma doğum korkulacak birşey değil o an geldimi nasıl geçiyor ve bir an bebek kucağına geliyor hiç anlamıyorsun eğer korkulacak birşey olsaydı kimse 2,3 çocuk yapmazdı
fasulye_35 Zhrbjts acı eşiğine bağlı canım en iyi öğrenmenin yolu sancı süreni takip etmen ben 5 dk da bire düşünce gittim 5 cm açıklığım varmış açıklığı anlamıyorsun ama 9-10 cm de direkt doğum zaten ama 7-8 cm de ıkınma isteği geliyor ordan anla doğum olduğunu benim acı eşiğim yüksekmiş sancı hiç çekmedim normal geldi bana ama 5 cm açılmam olmuş bile
Aylaa123 Zhrbjts açıklık hissedilmiyor sancıyı anlarsınız ama illa çok siddetlide olmasına gerek yok arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı çok azcık belim ağrıyordu başka hiç bişey yoktu eşimin zoruyla hastaneye gittim 8 cm açılmam olmus doğum başlamıs demişyi hastaneue gidincede yarım saatte doğurdu 😂
Mlsaa99 Kuzenimin esi ağrı cekmis mesela herkes demis dogum agrisi belde agriyla gelir diye onun adet agrisi gibi olmus doktora gidince 6 cm açıklığı oldugu ortaya cikmis . Herkes farkina varamıyor galiba🤔
Zhrbjts Mlsaa99 galiba vucudu kötü hissedince ağrı felan gitmek lazım galiba adrt ağrısı ceken biride degilim nasıl bir histir ne zaman gidilmelidir hic bilmiyorum tereddut ediyorum
Zhrbjts irem88 normaldede cok adet sancısı cekmem haftam erken 29 daha birsey olur hissetmem diye tereddut ediyorum hep
Mlsaa99 Zhrbjts sancılarını takip etmen lazım kuzum ben oyle yapmayi planliyorum . Bende cunku adet agrisi çeken birisii degilim illa belli edicektir kendini bir sekilde
Zhrbjts Aylaa123 evet iste bundan korkuyorum🤣 cünkü ablamda annemde hiç yasamadı öyle seyler oyle söylüyorlar