Tugba220 Melikekrky genelde 38. Haftada yapılıyor diye biliyorum. Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Kimi hiç yapmiuormus. Siz doktorunuza gidince sorun yapacak mısınız diye
Melikekrky Eylullars ya sağlıklı kucağınıza alın ınsallah bakalım bizim bebişler ne zaman gelecek 🫶🏼🥰
Gurbetci_biriii Cey53 hayır doktorum birşey olmadığı sürece 39.haftayı bekleme taraftarı sezeryan demek bebeği erken almak demek değil diyor 🤷🏻♀️☺️ bide ilk doğumun dedi ben ne kadar erken istesemde bi bildiği vardır doktorun 😇 bebek kendi zamanında gelsin dedi🌺
Kaaader Sezeryan olan anneler kaçıncı haftada gün verildi acaba benim bu perşembe kontrolüm var eğer bebek dönmemişse gün verir mi doktor 37+4 oluyor perşembe günü
Esma_nur34 Eylullars 37+2 Darısı başıma🥲 Peki nişan geldiği anlaşılıyor mu yoksa lavıbaya gidince tesadüf mü gördünüz psikolojik olarak artık sürekli bişeyler geliyo gibi hissediyorum 😅
Esma_nur34 Melikekrky 37+2 benimde ama pek bir belirti yok bebek 28. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda. Nst de sancılar aralıklı olarak 50 nin üstüne çıkmış ama pek düzenli değil sizin Nst sonucu nasıl? Nişan vs de gelmedi pilates topuyla egzersiz yapıyorum artık doğurmak istiyorum 😮💨😮💨
Melikekrky Esma_nur34 her hafta Nst gırıyorum doktorum sancı yok diyor ama bakalım perşembe bir daha gıdecegım suan bel ağrılarım var
Eylullars Melikekrky tuvalete gittiğimde gördüm, iç çamaşırıma gelmişti peçeteyle silince bidaha geldi
Esma_nur34 Melikekrky banada sancın var yada yok demedi doktor ama ben kendim Nst kâğıdından gördüğümü yazdım size kağıdınıza bakabilirsiniz