Selinben Az önce kontrolden geldim çok ama çok moralim bozuk her defasında boşuna gitmekten dönmekten yoruldum. Açıklığım hiç yok, suyum iyi bebek kanala girmiş ama gelesi yok nişan yok çok yoruldum artık. Devlet kontrolündeyim bide 41 e kadar sıkıntı yok dedi. Hafif ağrılarım çıktı nst de o kadar. Suni sancı teklif ettiler istemedim. Ne olacak böyle o kadar daraldım psikolojim bozuldu ki artık anlatamam. Bi an önce kavuşmak istiyorum gününü de doldurdu artık. Kötü bir şey olmasından korkuyorum. Allahım nolur bana yardım et siz anneler ve anne adayları nolur dua edin
miyopmom Selinben ayni durumdayim 40+4 deyim benimde pskolojim bozuldu artik bi an once sag salim kavusmak istiyorum sancim hic yok yapmadigim sey kalmadi
Alpsmommm Selinben aynı şeyi eltimde yaşadı 41. Haftada artık sezaryen yaptılar çünkü açıklık falan yoktu suni vermediler direk sezaryen oldu
Nesegull Selinben ben de 40 + 5′teyim bu sabah yatışımı yapıldı sabaha karşı suni sancım verilecek benimde nişanım hrlmedi sancım yok bekliyoruz suniyi kabul etmediyseniz sezeryan olun o zaman boşuna beklemeyin bir an önce rahatlarsiniz
Nesegull miyopmom 40+5 bnmde yatışım yapıldı bu sabah bakalım yarın öğlene rahatlamış olurum inşallah çok beklemek de tehlikeli hem çocuk kilo alıyor hem de kakasını yapma ihtimali oluyor günü geçiyor çok beklemeyin bnce
Nes7616 Bende hergğn yürüyorum dümdüz hani yürüyemezsin ya böyle artık ağır gelir doğum yakındır falan hiç öyle hissiyat da yok dümdüz çıkıp yürüyüp geliyorum eve sancımsı bişey bile olmuyo 39+4 benim tabi ama beklentide olmak da zor her gün bununla yaşıyoruz strese girince de acaba gelmiyo mu
Selinben Nesegull suni sancıdan korkmuyor musun :( sezeryan aksi durum olmadığı taktirde yapmıyorum dedi doktor bugün devlet işte ….
Nesegull Selinben bir şekilde doğacak bu çocuk sancım gelmediği için suni verecekler normal doğum istiyorum sezeryan istemiyorum biraz korkuyorum ama napim günü doldu suniyle hemen acilmam olur belki
Beyzaylm Benimde 39+4 bugün gittim aynı durumdayım 41e kadar bekler dedi bebek baş geliş ama hiç bir sekilde belirti yok Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sag saglim kucagimiza alalım🙏
gezentianne Selinben Tam 41+0′da dogum yapmıştım sizi cok iyi anlıyorum bir de her gün arayıp daha dogurmadn mı diye soranlardan fenalık gelmişti
Hanifesenlq Selinben inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim bebeğim de 40+2 de sezeryanla dünyaya geldi onunda gelesi yoktu çatı muayenesinde normal doğum yapamayacağım anlaşıldı o haftaya kadar bakılmamıştı yoksa çoktan doğum yapmış olacaktım o zamana kadar 😀☺️
Asu_moi Bende aynı durumdayım herşeyi yapiyorum,merdiven,yürüyüş😔 herşeyii ama yok yok ben özel takipliyim ama doktorum yinede 41 e kadar bekleyelim diyor 🙏🏻inşallah sağlıkla diledigimizce doğrururz kızlar cidden her bi süreç yıpratıcı hepimiz icin :(