Zeyno800 sorarım müsait olduğunda 😊 çok şey denedi dedigim gibi 3 ya da 4 tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlandı, mfk ürünleri kullandı, rahim sülüğü hacamat her şeyi denedi. En son 6 Şubat depreminde büyük korku yaşadılar o dönemde evlerinde kalamadılar. Çok kafaya takıyordu senelerdir ve o korkuda bebeği unuttu 😊 unutunca rabbimin mucizesi Nisan ayında hamile olduğunu öğrendi şimdi yeğenim meleğim 10 aylık olacak. Yani demem o ki her nasip vaktine esirdir. Olmayacak diye bir şey yok, yeter ki tevekkül edin kendinizi Rabbime teslim edin yüreğinizi ferah tutun. Yengem de yandığı tanımadığı yüzlerce insanın duasını aldı bizler hamilelikte doğumda hep ona dualar ettik, kendisi ne kadar stres yapmıyorum artık dese de düşünceyi aklından atmadığı sürece hayali gerçekleşmedi. Ne zaman düşünmeyi bıraktı o zaman oldu. Bazen insanın önündeki tek engel kendisi. Ben hep inanıyordum olacağına. Ama yengem çok umutsuzdu artık vazgeçtim diyordu ama unutmuyordu, öfkeliydi, üzüntüsünü başka şeylerden çıkarıyordu. Annem gerçekten dört dörtlük bir kayınvalidedir, ben de gelin görümce değil kız kardeş bildim her zaman. Ne yapsa onun üzüntüsüne verdik, yapma bu kadar kendine eziyet ediyosun desek de dinlemedi. Acısını hep bize abime yansıttı. Annem hep dedi çocuğu olunca hepsi geçecek, isteyerek yapmıyor dedi. Dediği gibi de oldu. Eğer siz de farkında olmadan içten içe bunu yaşıyorsanız kendinize engel oluyorsunuz demektir bunu bilin. Hatta yengem terapiye de gitti, bilinçaltı çalışmaları da yaptı, kitaplar da okudu aklınıza ne gelirse her şeyi yaptı. Sadece kendini yenemedi, olmayacak olmayacak ben eksiğim bende sorun var fikrini dile getirmese de içinden atamadı. Ta ki o depreme kadar… Kimine acı oldu kimine vesile oldu. Allah’ım bir daha öyle bir felaket yaşatmasın elbette ama hayatın üzülmek için ne kadar kısa olduğunu gösterdi rabbim bizlere. Dilerim gönlünüzdekine kavuştursun Allah’ım sizi de. Müjdeli haberiyle yuvanızı hayatınızı neşelendirsin canınıza can katsın.