Esn Grycaglar bugün kontrolüm vardı 34 hafta olduk 2400 gr 48 cm boyu hastane çantasını da hazırladım bugün
Babyone1 33 haftada 2200 gramdı boyu 49 cm şuan 34 olduk bilmiyorum ne kadar olduğunu Çarşamba günü tekrar gideceğim kan vs vericem merak ediyorum kızımı :)
Grycaglar Esn Masallah sizinde önde gidiyo dedimi doktorunuz ben daha hala hazırlamadım hersey tamam ama valiz yapamadm daha 🤦🏻♀️
Cans50 Grycaglar benim de bebeğim 35 haftada 2800 dü 4 4 gün önde gidiyor benim de hastane çantam hazır değil inşallah bu hafta hazırlarım çünkü 36 hafta oldum
Esn Grycaglar bende iki haftadır bekletiyordum bugün hazırladım☺️Benim doktorum 1 hafta geride kilosu dedi. Ama benim için çok çok iyi yaklaşık 4 hafta önce 1400 dü
Grycaglar Cans50 Maşallah sizin zaman yaklasmıs bıran once hazırlanıyın nolur nolmaz bende hazırlayamdm yarın ınsallsh hazırlıcam
Grycaglar Esn Bende yarına nıyet ettım artık bakalım☺️ Benmde 34 hafta 2600 kilosu 2 hafta önde gelişimide kilosuda sızınkı bence gerıde degıl önde daha
Grycaglar SevgibiR 😂 Happy momda herkesinkini söylüyomuşlar deseydın 😂 Benimkide boyu uzun oldugu için ölcemiyoruz diyo sanırsın ıkı metre bebek var ıcımde 😂