Sna1244 Cimcime30 göğüs ıcımda sivilce gibi ama ucu olmayan kabarcıklar vardı çok sık idrar biraz kasık ağrısı bir iki kez de istifar
Nurkcy Sna1244 Evet benim testim de böyle silikti yok sandım sonradan güneşe doğru tutunca farkettim silik çizgiyi :) acile koştum hemen kan vermeye çok düşük değer çıkmıştı daha yeni olduğu için sonra arttı tabi. :) ya 1-2 gün bekle sabrın varsa ya da kan verebilirsin kanda çıkıyor varsa zaten 🙂
Cimcime30 Sna1244 bendede kasık ağrısı sırt ağrısı bel ağrısı yıyıp doymamak ay ne bılım göğüs ucu cevresınde sıvılcelenme var bılmıyorum bırde durup dururken burnuma kınanın kokusu geldi bat19 bakalım beklıyorum
Mucize-1 Sna1244 canım ben ilk gebeligim bu şekilde adetim den 4 gun once öğrenmiştim ama pıhtılaşmam varmis bilmiyordum düştü yani kimyasal geçirdim ınsallah vardır canım sizdede
Nurkcy Sna1244 bizde 3 yıl uğraştık Aşılama ile kaldım zaten, bende bir sürü test denedim hiç yalancı pozitif görmedim ilk silik çizgim de de hamile olduğumu öğrenmiştim zaten.. :) Test yanlış değildir heralde ya. 🙏🏻
Sna1244 Cimcime30 aşkım inanırmışım kına kokusu babada geliyor hele elim o kadar komalı gibi kokuyor ki dayanamayıp kına yaktım
Sna1244 Artımed çok fazla yalancı pozitif çıkartıyormuş daha önce bana da oldu normalde prodoctor alcaktım ama kalmamış Buda days doctor güvenilirmi acaba ya
Cimcime30 Sna1244 bende yaktım desem kız bırden burnuma o koku geldi normalde sevmem de ablama da öyle oldu hamıle Suan ay bılmıyorum
Sna1244 Nes7616 burda gördüğüm kadarıyla bazı kişerde adeti geçtiği halde direkt negatif olup sonradan öğrenenler yada sadece kanda öğrenenler olmuş
Sna1244 Nes7616 birde ilk idrar değil 4. Falan aynı zamanda sabahta kahve su falan da içtim ama bilmiyorum
Gizem1992 Sna1244 benim adetim 2 gün geçtiğinde aynı böyleydi belli belirsiz çizgi 5. Gün yaptım belirgin çizgi oldu
Sna1244 Ay valla ağlıycam şimdi 1,5 yıldır deniyoruz geçen ay kimyasal geçirdim vardır rabbimin bir bildiği inşAllah bu ay hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🌸