seyma0661 ilayda_96 bence her ihtimale karşı detaylı ultrasonu bekleyin. Biz 16+5de doktor %100 kız dedi ama yinede alışveriş vs için detaylıyı bekle dedi bakalım
Echanim ilayda_96 yanılma payı olabiliyor sen genede bekle netleşince alışverişini felan ona göre ayarlarsn 🙂
ilayda_96 2022- bana da öyle dedi bakalım bekliyoruz ama ilk günden beri erkek hissediyorum ben ☺️ sağlıklı olsunlar da hiç farketmez 🙏🏻
Minicikbal ilayda_96 ayyy aynıyız ya bende ilk günden beridir erkek diyordum 😂 bu kadar mı denk gelir hiç kız hissetmedim
ilayda_96 Bebekmert ya açıkçası bizim bacak bölgesi açıktı çok net gösterdi kendini hatta doktor demeden ben erkek dedim doktorum tekrar bakınca evet nasıl anladın dedi yani bir çıkıntısı vardı ama tabii belli de olmaz 🙅🏻♀️
Melissadmr ilayda_96 benimde 12. Haftada doktorum tahmin etti ama bebiş kendisini göstemiyordu, cinsiyet partisi yapacağımız için net kesin 17. Haftamızda öğrendik🥰 23+6 dayız detaylı ultrasonda da cinsiyetimiz aynıydı🧸💙
Moon_Mom ilayda_96 bana 14haftada kesin erkek dendi, sonra detaylida güzel bir kızım olacağını oğrendim😊
Minicikbal ilayda_96 15+0 da gittim %90 erkek dedi 8 gün sonra randevum var başka bir doktora bakalım o ne diyecek 🥹
ilayda_96 Minicikbal bende ilk günden beri erkek hissediyorum hala da öyle ama benimkinin çok belliydi çıkıntısı ya 🤣🤣🤣
Minicikbal ilayda_96 benimkinin de öyle dedi zaten doktor daha 11. Haftada çıkıntısı çok belli ama yapı olarak aşağıda kız bebekler aşağıda olur demişti genelde
hatice_aygun2 ilayda_96 13+4 de erkek dedi pipisini bile gösterdi ama kızımdan kalan korkuyla emin değilim dedim şimdiden bile belli olmuş 18 de netleşir için rahat olsun bi daha bakarız dedi
ilayda_96 hatice_aygun2 aynen benim ki de gösterdi hatta doktoruma da dedim bunun pipisi var diye o da çok şaşırmıştı anlamama evet dedi doğru bakalım bu ay sonu tekrar gideceğim 17 haftalık olacak o zaman netleşir baya