rosatue kısa sürede yapılan iş profesyonel iştir diye bir şey yok. Perinatologlar ile kadın doğumcularn uzmanlıkları arasında bile fark varken elbette ki kadın dogumcu yerine perinatologa güvenip detaylı ultrasonumu yaptırırım. O ister 20 dk da yapsın, her şeyi hızlıca gördüm desin, ister 45 dk da her şeye dikkatlice baktım desin farketmez yine güvenirim ancak kadın doğumcularn riskli ya da sıkıntılı gebeliklerde bile perinatolojiye göndermelerinin elbetteki bir mantığı var. Aynı şey radyoloji için de geçerli. Perinatolog varken radyologda detaylı ultrason baktirmam. Yani bu şeye benziyor, ben mesela gıda mühendisiyim, beslenme ve diyetetik okuyanlarla aldığımız ortak derslerimiz var ancak bir beslenme ve diyetetik uzmanı asla bir gıda mühendisi kadar gıda sanayi bilgisine sahip olamaz. Siz gıda mühendisi dururken beslenme diyetetik uzmanı oneriyosunuz, gibi. Konu fazla uzadı, sizin bebeğiniz sizin kararınız. Doğru bu şekilde ancak o da sizin fikriniz. Sağlıkla büyütün çocuğunuzu. İyi günler