eylulus eylulus su bacagi bacagin ustune atmayi falan dahi denedim atabiliyorum hala 1 haftam daha var sanirim jdjd
Busraycdag eylulus sancı başlar ama başladıktan sonra nişanı gelende var su genelde herkesin evde gelmez hastanede patlatıyor çok kişiden öyle duydum benimde ilk doğum öyle olmuştu
Satisati eylulus ne nisanim geldi ne suyum nede acilmam vardı sancım var dieye yatisim verildi gözlem altında olayım diye doğum olmaz dediler sabah doğurdum 😅 sabah suyum patladı suyum patladığında acilmam 3 cm olmuş
Elfelf475 eylulus be kontrol diye gitmiştim. 37+6 da çatı muayenesi olurken nişanım doktorun eline gelmişti. Sancı da varmış ben hissetmiyordum. Yatışım yapıldı ve aynı akşam doğum yaptım. Benim suyumu dogumhanede doktorum patlatmıştı 🙃
eylulus Busraycdag duzensiz sancilarim oluyo 2 3 haftadir ne nisanim geldi ne biseyim sancilarim da duzene girmedi anlamadim ben de
Busraycdag eylulus benimde 40 +3 nişan yok bende bekliyorum senin gelmiş sancinin gelmesi lazımdı genelde geldikten 2 gün sonra doğum oluyor rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin güzel bir dogumumuz olur inşallah 🤲🤲
eylulus Busraycdag ilac kullanmistim ilactan sonra da sadece duzensiz sancim var dogum belirtim yok baska adet sancisi gibi sanci oluyo ama dogurcak gibi de hissetmiyorum😅
Busraycdag eylulus 9 aya girildiği gibi zaten sancılar olur arada ben 3 hafta önce nst girdim doktor dedi sancın çıkmış normaldir ayındasin bu sabah uyandım nişanim geldi 40+4 günlük oldum