Hcrndgn Merhaba 🌸😊 benim bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda ama ben son adet tarihime göre 28 haftaya yeni girdim bugün ama doktor bugün tam 27 haftaliksn dedi bu durumu yaşıyan varmı neden bir hafta geride
neslsah-1 Hcrndgn geç döllenme olduğu için öyle oluyo canm bizimkide normalde 38,+4 ama doktorum 5 gün geri çekti 37+6yız sorduğumda geç döllnmeden dolayı dedi
Gokturkmom_ Hcrndgn 2 haftaya kadar önden veya geriden gelmesi normal karşılanıyor.Sonrasında bebiş haftasını yakalıyor 🌺
neslsah-1 Hcrndgn eğer ilerleyen haftalarda 1 hafya 2 hafta geri kalsa sonradan olan bişey diyolar 3 haftaya çıkmadıkca önemsemiyolar ama en başından. Gelişim öyle gözüküyosa adet tarihinde oynama uapabiliyolar bizden kaynaklı bi durum değil bu
Tazeanne123456 Hcrndgn benim hesaplama göre tam 24. Haftamdayım ama doktora göre 10 gün önden gözüküyor tam 24 olması lazım çünkü eşim kaptan ondan öncesi yurtdışındaydı hesapları bende tam anlayamıyorum aman sağlıklı olsun da 😂
Hcrndgn neslsah-1 anladım teşekür ederim bakalım gelecek ay bende sorarm bu sefer kafa karışıklığı yüzünden soramadım 😊
Hcrndgn Gokturkmom_ aslında doktor 39 .haftanin aralığın sonuna denk geldiğini söyledi benim hesaplamama görede öyle ama neden şuan 27 dedi anlamadım kafam karıştı valla 😀
Hcrndgn Tazeanne123456 evet sagliklikli olsunlar ama bu haftalar insanın kafasını karıştırıyor biraz 😊😀