Balyanaklikoalam Nur8090 city hospital e gidiyorum doktorumdan memnunum ama hastane politikasından değilim 2 ayda 1 zam yapılıyor eskiden uygundu şu an medicalle yarışıyor sanki benim için sorun değil derseniz tavsiye ederim dilek güler doktorum
Duruu3 Nur8090 ben ali yeşile gidiyorum çok iyi bir doktor ama malesef doğum ücreti çok fazla olduğu için vazgeçicem sanırım forum yaşam sultan hanım çok iyi bir doktor doğum ücreti 19 bin
33Esra33 Balyanaklikoalam doğuma ne kadar söylüyor peki orası ve son ücretlerden haberiniz var mııı benim doktorumun kendi yeri var cityde doğum için 54 istedi ve bana yüksek geliyor açıkçası
umutluanneadayi Duruu3 doğumu özellerde düşünmüyorum 🫣 o yüzden doğum ücreti için bişey diyemiyorum ben kontrol için oraya gidiyorum
Duruu3 umutluanneadayi canım ben orda doğum etmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim kendi doktorum sultan hanima gideceğim doğumum mükemmeldi Allah’ın izniyle devlette hiç gitmedigim için korkuyorum açıkçası sesryan olacagim
umutluanneadayi Duruu3 anladım canm Ali Yeşil ablamın doktoruydu onun için gittim memnunum dediğim gibi doğumu özelde düşünüyorum eşim medicalpark çalışanı olmasına rağmen
1hamle Ben Ahmet yıldızbakana gidiyorum memnunum ama normal bir muayeneden kısa sürüyor çok hastası var
Nur8090 1hamle Bende bir sefer ona gittim devam ederim diye düşünüyorum da yine de bir araştırmak istedim 😌 kaçıncı haftadasınız siz 👼
Nesliii1 Bende çağdaş hocaya gidecektim doktor değiştirdim daha yeni randevu almıştım Yenişehir hastanesine gerçekten doğum ücretleri almış başını gidiyor sultan hanıma seneler önce gitmiştim iyi bir doktor doğum ücreti 19 bin olması iyiymiş
Duruu3 Nesliii1 kesinlikle ben prenses gibi doğum etmiştim ve fiyatı gayet diğer doktorlara göre uygun
1hamle Duruu3 sağlık sigortası yaptırmıştım ben ücret ödemiyorum canım doğumda ücretsiz olacak Allah nasip ederse
ezgi-esk Akademi Hastanesi Zeki Mestene gidiyorum çok tatlı bi doktor ben arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim çok sevdim doktoru doğumu da orda yapacağım 19-23 arası doğum fiyatı