annee_adaayii 32 haftalık hamileyim bebeğimin başı yukarıda iş yaparken eğilip doğrulurken bebeğimin kafası sıkışıyor mudur eğilip doğrulmanın bebeğime zararı var mıdır sizce?
Annelikmghb annee_adaayii benimkide ters bazen de dönüyor bas sagda ayaklar solda 30 haftalık amniyon sıvı icerisinde balık gibiler senin yaptigin hareketin ne gibi zarari olsun anlamadim soncta karnimizda o kadar organ var zarar görse onlar görür du bu yasa kadar 😄
melismom1 annee_adaayii aynı durumdayım ben de çok merak ediyorum 31+5 haftalığım bebeğim ters kafasını elimle hissedebiliyorum.Korkuyorum bi sıkıntı olur mu diye:(
Mucizeem__ annee_adaayii Merhaba benim annem öyle ters bi hareket sonucu bebek sizinki gibi olmus kafasi yukarda ayakları aşağıda hissediyor herhalde doğumda düzelir diye umut ediyoruz kafanıza takmayin yeri guzledir herhalde 😅
R-veyda44 Sanmıyorum benimkide tersti sonra doğum pozisyonuna geçti öyle birşey olsa hareket etmez yani bı şey olur muhakkak içinizi ferah tutun
annee_adaayii Annelikmghb eğilirken doğrulurken kafasını midemin orda hissediyorum kafası sıkışıyor gibi geliyor bana tedirgin oluyorum eğilip doğrulurken
Annelikmghb annee_adaayii zarari oldugunu düşünüyorsan egilme canım benim kaynanam dogurana kadar tarlada kazma yapmis olacak olsa onun cocuklarna olurdu
annee_adaayii melismom1 Bende öyleyim canım dokununca bebeğimin kafasını hissediyorum eğilip doğrulurken sanki bebeğimin kafası sıkışıyormuş gibi hissediyorum inşallah bende tedirginim bu konuda inşallah bi sıkıntı olmuyordur😕
melismom1 annee_adaayii youtube da bununla ilgili videolar vwr fakat doktorunuza danışmanız gerekiyor yinede.Bu arada bugün randevum vardı bebek dönmüş benim:)