Brgmde Ya içtiysem 2 tane olması daha zararlı diye biliyorum bri gün içmemiş olmam dahamı masum sizce? Hiç unutan varmı 22 haftamdayım gyno ferro iciyorm
Elamomys2 Benim midemi mahvetti.25 haftalığım gebeliğimin başından beri kusuyorum. Kullanmıyorum takviyeleri . Ağır geliyor
_Nohut_ Ben içip içmedigimi unuttugum gün içmiyorum, Bigün içmesem bişey olmaz ama fazla içersem zarar verir diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Brgmde _Nohut_ aynısını bende yapıyorum. Aslnda içip içmediğimizi unutmamak için bir çözüm bulmak lazım yaa
Ilktan Sabah alarm kurun malum onu içince 2 saat yemek yiyemiyoruz ben saat 7 gibi içiyorum sonra kahvaltımı yapiyorum bazen bende unutuyorum içmeyi özellikle hafta sonları
Brgmde Ilktan ben çok süt ürünü kullandığım için sabah deği l gece içiyorum canım 2 saat öncesi ve sonrası yemek değil süt ve süt ürünleri çay veya kahve içmememiz lazım sebebide demir emilimini azaktmaması için çok araştırdım. Uq
Annelikmghb Ilktan ac karna bulanti yapiyor ben doktoruma soyledim yemekten yarim yada bir saat sonra ic dedi
Annelikmghb Brgmde bende gunde birdi ikiye cikardi zarari oldugunu düşünmüyorum sabah aksam sekilde kullanıyorum