Senaaaskr noble1 korkuyorum onda daha önce silik çıktı kimyasala dondu düştü Yarın sabah erken yapsam mı onu bilmiyorum
noble1 Senaaaskr sonuç olarak ilk başta kimyasal da normal gebelik değeri gibi öyle düşünme canım, yap kesinlikle emin olursun🙏🏻
Senaaaskr Ceren1996 Ara sıra bas ağrılarım oldu Gogus hassasiyetim vardı Son 2-3 gündür ishalim var geçmedi hala hafif var gibi Ovulasyondan sonra 6. Ve 7. Gun bel ağrım oldu şiddetli . Böyle ya belirtiler canım
Ceren1996 Senaaaskr Allahım inşallah bizede nasip eder 🤲bat 26 henüz test yapmadım bende bugün ishal oldm kasıgımda batma fln oluyor ara sıra baş agrim vardı dün. Umarım vardır 🤲🤲
Soydaner Ceren1996 evet gördüm 3 gün pikti. O günleri falan değerlendirdim adetime ortalama bir hafta kala tekrar ovulasyon testi yaptığım da pozitif gördüm sizce gebelik olabilir mi?
Ceren1996 Soydaner erken gebelik testi yapın ben henüz yapmadim bat 26 benimde. Ama gecikmeden sonra yapmayı düşünüyorum
Soydaner Ceren1996 ben de günü belli olmadığı için ayın 1 ini beklemeyi düşünüyorum ama yine de merak ediyorum :)
maviskokiz ben dün yaptım negatif çıktı adetim dengesiz geçen ayı baz alırsam bar 26 ama her ay döngüm uzuyor belki değişebilir