gunesveguney Ceren1996 benimde 27 bende burda bekliyim ☺️ yumurtlama testi yapmadım ama hayırlısı bakalım heyecanlandım
defnevedoruk Ceren1996 benimde bat 26. 2 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdik öncesi sonrası bakalım nasip kısmet artık☺️
Soydaner Ceren1996 evet gördüm 3 gün pikti. O günleri falan değerlendirdim adetime ortalama bir hafta kala tekrar ovulasyon testi yaptığım da pozitif gördüm sizce gebelik olabilir mi?
noble1 benim 26sı, ctesi koyulaştı testim ama pik kadar da değil gibi :( femara kullanmıştım bu ay üstelik, biraz moralim bozuk/ değerlendirdik günleri de bakalım artık beklemece modu. bu aydan umutluyum ama nedense içimde güzel bi his var💙🙏🏻
Senaaaskr defnevedoruk benim de bat 26 5 gün önce gördüm yumurtlamayı Döngüm 34 35 36 gün civarı sürüyor genelde .İnsallah bu ay tutar
elifyilmaz49 Benim de bat 26 , 10 ekimde testim bayağı koyulaştı kasık ağrım ve yumurtlama akıntım oldu ama pik değildi , umutsuzum
Senaaaskr defnevedoruk Yaklaşık 6 ay oldu denemeye baslayali Mayıs ayinda bir kimyasal gebeliğim oldu. Ondan sonra hemen adet görmedim. Adetim 52 gün sonra geldi . agustosta oldum yani . Şimdi bu ay degerlendirdik . Ovulasyondan sonra 6 gün geçti bu sabah test yaptım negatif çıktı . Kimyasal olduğunda 8.-9. Günde silik çıkmıştı erken gebelik testim 🥹