Solgundeniz Defne2218 Rabbim bilir tabi ki kız erkek farketmez söylenene göre kese yassı fasulye şekli olursa erkek yuvarlak olursa kız diyorlar genelde benim oğlum da gerçekten öyleydi tesadüf mü bilmiyorum da :)
Defne2218 seyma0661 biraz okudumda burayı tam tersi yuvarlak olunca kız fasülye gibiyse erkek oluyormuş
Iraz Solgundeniz benim oğlumda 4+5 ti sanirim yusssyuvarlakti sonralarda değişti tabi alakası varmı acaba
Solgundeniz Defne2218 Hamilesiniz bana da burda isteyip kıymet bilecek olanlara dua eder misiniz ikinci bebeği istiyoruz bu ay bakalım tutacak mı
Solgundeniz seyma0661 bu ikinci fotoğrafa göre de erkek benim böyleydi oğlum da :) belki de onla ilgisi yoktur
Defne2218 Solgundeniz yaaa tabiki ederim 🥹🥹 rabbim gönlünüzdekini tez vakitte nasip etsin inşallahhh bekletmesin aratmasın kimseye
Defne2218 Solgundeniz evet ama hanımefendşnin cinsiyet kız olmuş demekki alakası yok bu kese tahmini doğru değil 🤣 işte bi heyecan ümit insan tahmin istiyor
seyma0661 Defne2218 kız bebekte bulantı çok olur diyorlar bide tatlıdan çok tuzluya düşkünleştim sizde durumlar nasıldı
Defne2218 seyma0661 ben tatlıı istiyorum hepp bir kızım bide oğlum var ama insan yinede heyecanlanıyor 🥰