Melisa3545 Kızımı 15 haftalıkken seğirme şeklinde hissetmiştim, oğlumu 13. Haftada hissettim 🥹 benimkiler biraz erkenci sanırım
Kubra_2566 Solgundeniz Geçen gün aynı şekilde hissettim ama çok hafifti bebeğimin hareketi olmadığını düşündüm.Meğer oymuş 🫠
Bubu_ Kubra_2566 ilk gebeliğimde 18-20 hafta arasındaydı şimdiki gebeliğimde 15 te hissetmeye başladım 😊
Yasemin12344 Kubra_2566 21.haftada ilk tepikle hissettim ilk gebeliksr çok normalmiş ama seyirmeler oluyordu önceden😊
Marryy Kubra_2566 ilk gebeliğimde 16 haftasında hissetmiştim bunda 17 haftaya girdik hala hissetmiyorum çok endişeliyim yaşıyor mu vs diye saçma sapan şeyler geliyor aklıma..
Beybyi EgeF35 benim ilk aylar çok kötüydü ilk 3 ay sıkıntılı olabiliyor bebekten bebeğe kadından kadına değişebilir
EgeF35 Beybyi iki gebeligimde bu durumlarin hic birini yasamadigim icin korkuyorum doktorda birsey yok dedi ama bende panik atak basladi bu gebeligimden once onunda etkisi vardir belki ama agrilarim fena oluyor adet olmadigim icin de olabilir mi ki
EgeF35 Beybyi gittim normal dedi bebek gayet saglikli dedi simdi yine 28inde gidicem bakalim ne dicek doktor