Nes7616 Esranur98 yok yani şunu demek istedi sen 1 saat rahat rahat yürüyebildiysen o çocuk yarın çıkmaz merak etme birkaç günün daha var demişti 🤣
Sedaerva03 Esranur98 evet 1 haftadır çok sancım oluyor hatta uykumdan uyandırıyor ama devamı yok yani duruyor sancılarım
Zeynep6095 Kızlar peki bebişlerin kilosu kaç normal mi olcak benimde 38+1 beklyorum ya kilosu üç buçukmuş daha fazla kilo almadan gelsin istiyorum yarın ahududu yapragı bide ananas alcam😁
Tuba-788 Esranur98 benimde 40+1 doktor bekletmiyor yarın suni sancı verelim dedi ben suni sancı istemiyorum Sezeryan olacağım ama hiç içime sinmiyor bu şekilde olması
Tuba-788 Esranur98 evet erkek. Kendi sancım gelseydi sorun değildi ama suni sancı alacağıma Sezeryan olurum dedim bende zaten. Ki suni sancıdan sezeryana dönülüyormuş zaten çoğu zaman
Meliyda K8zlar maşallah nasıl tutuyorsunuz bu bebeleri içinizde yaa benim ilki 42. Haftada geldi ikinci bebeğim hemen 36+6 da geldi ya
Tuba-788 Sedaerva03 keşke kendi isteğiyle gelseydi bebeklerimiz. Bişey olmayacağını bilsem beklerim ama risk almak istemiyorum asla
Sedaerva03 Tuba-788 evet çok korkuyorum tuvaletini felan yapar da bişey olur diye sancılarım da var ama gelesi yok kuzumun yapıcak bişey yok hayırlısı neyse o olsun ikimiz içinde