Sab16 Haticemre21 bende geçen sene bu zamanlar dış gebelikle uğraştım 😔 şimdi ise 22+2 olduk çok şükür sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺️🌸
Haticemre21 Sab16 ya çok geçmiş olsun size de 🥺 bende Çok korktum tekrar aynı şeyi yaşarsam diye ama çok şükür dış gebelik değil cuma günü de inşallah kalp atışını duyarsam biraz olsun rahatlayacağım ❤️
Meltemm21 Ftmadegrmenci 35+5 haftalık olduk artık ağrılardan uyuyamıyorum bu zamana kadar çok hafif ağrılarım oldu çok şükür ama son 2-3 gündür mahvoldum hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak istiyorum artık
aslaninannesi7 Ftmadegrmenci 24+3 💙👶🏻 bel,bacak ağrıları, mide yanması, el ayak şişliği ve iştah artması ile yola devam 😌 uykular haram oldu gündüz aktifim. Bakalım ilerleyen zamanlarda bizi neler bekliyor 😌
Edanurylm Ftmadegrmenci 13+6 olduk bugün ikili test için randevum var inşallah güzel sonuç alırız maalesef ben bel ağrısından geceleri uyuyamıyorum sadece gece yatağa girmeden bulantı çekiyorum çok şükür kusmuyorum bir tane ilaç içince o da geçiyor zaten
Beyzazngn Goktug16 Çabuk yoruluyorum kramp gibi batmalarım oluyor sabah ve öğlenleri de bulantım oluyor ama her günüm de aynı değil sizde durumlar nasıl
Tuzlimon1 mommyaa çok geçmiş olsun şikayetiniz neydi? Bende bugün böbrek ultrasonu çektireceğim ağrılardan dolayı.
mommyaa Tuzlimon1 sağ tarafımda dalaklanma gibi bi sancıyla gittim ultrasonda sağ böbrekte iki derece büyüme göründü daha sonra bir iki hafta içinde üçe yükseldi ağrılarım dayanılmaz hale geldi mecbur bugün taktırdım
Sab16 Haticemre21 Çok sağol canım ☺️🌸 inşallah duyarsin sağlıkla ilerler korku hep oluyor ben ilk 4 ayı kendime zehir ettim hep birşey olacak korkusu 😔
Ecekrk Zeyneep1919 jelibon yemiştim o saatler arasında şekerli olduğu için aksine hareketli olması gerekiyordu bence
Liddle_mom Iraz 2 hafta olucak nerdeyse yarin test yaptirmistim sonuclarimi gostermeye gidicem o zmn kontrolde olucak cancağazım
Iraz Liddle_mom ne testi canım ben 12-13 haftalık iken gitmeyi düşünüyorum şuan 10+1 im 12 de giderim sanırım 13 u bekleyebilirmiyim bilmiyorum
cglgkdnz Minyonannecik kasığımda batma oluyor ya iğne batar gibi sürekli 🥲 yerleşme olduğu için normal demişti doktorum dün gece 1 saat baya batma hissi oldu