Merveberre Uç gün önce kanamam oldu ertesi gün kahve rengi yoğun lekelenmeye döndü 10 haftalık gebeyim doktora gittim bebek iyi ama bu lekeler nezamn biter tekrar kanama olurmuş korkuyorum
Yasosss Merveberre Her ihitmale karşı diye progestan vermedi mi doktor canım benimde 6 haftalıkken falan vardı . 12. Haftaya kadar kullan dedi doktor. Kullanmaya başladıktan sonra geçiyor
Yasmnnn Kanama bölgesi nasıl nerede canım detaylı konuşmadı mı doktor? Benimde 9 haftalıkken çok aşırı kanamam oldu hastanede yattım 12 saatde kanama bitti ertesi gün kahverengiye döndü oda 12 saat sürdü ve bitti canım ilaç falan kullanıyorsun demi?
Sibelemre Benim 12 haftada kanamam oldu ve kahve rengi leke 40 gün sürdü sürekli doktora gidip geldim çok şükür bisey olmadı
meeese Ben de 10 haftalıkken kanama geçirmiştim.doktorum progestan hapı ve pruloton iğnesi vermişti 17.haftaya kadar hapı kullanmıştım neolur neolmaz diye.iğne sanırım 6 tane kullanmıştım toplam.
Merveberre İğne vermedi çok ağır gerek yok dedi progestanı zaten gece yatmadan 200 mg fitil olarak alıyodum ağızdan almamı önerdi sabah akşam bi düşük tehlikesi atlatmışsın dedi şuan iyi dedi tam olarak kanamanın nerde olduğu söylemedi istirahat et stresten uzak dur iki hafta daha Ağlatırsan yüzde altmış düşük riskinden kurtulursun dedi