yildiran08 İzmit körfezde oturuyorum İzmit merkezde olabilir yakında yaptıranlar detaylı ultrason fiyatlarını paylaşabilir mi
Burcubby yildiran08 Gebze düşünürsen yüzyıl hastanesinde 400 tl. Merkez hastanesinde daha uygun olduğunu duydum.
Zeynebin_annesi35 yildiran08 Bende korfezde oturuyorum neden universitede yaptirmiyosun ozellerde cok pahali ayrintili ultrason
Zeynebin_annesi35 Sen yaptirmissin ama ben yorum yaptigimda ne zaman paylastigina bakmamisim canim kusura bakma😊
yildiran08 Zeynebin_annesi35 önemli değil üniversite hastanelerine maalesef sıra almak için uygun zamana denk gelemedim
Zeynebin_annesi35 hunilimom Neden ben alamadim ya dun bugun ariyorum dolu sonra tekrar arayin diyolar iki gundur insallah denk getiririm 24.haftaya gelmeden
Zelisshakan Zeynebin_annesi35 ben bugün 11.30 gibi aradım umuttepeyi ve verdiler 2 doktor varmış biri dolu ama diğerinde 12 şubata verdi bana tekrar dene bence.
hunilimom Zeynebin_annesi35 ben telefonla almadım canım o yüzden nasıl bir yol izlenir bilemiyorum annemin öğün işi vardı umuttepe gitmişken aldı hemen 1 hafta sonraya vermişlerdi
Zeynebin_annesi35 Zelisshakan Bugun 3 kez aradim yine dolu yine dolu sabah erken saatlerde denicem bide siz kac haftaliksiziniz hemen vermisler benim daha bi kac hafta vaktim var diye mi oyaliyolar acaba 19.haftadayim suan