Masal7778 ikincibaharrr benim e nabizda patoloji bilgileri kısmında görünmüyordu bende bebeğimin gonderildigi hastaneyi aramıştım onlar çıktı deyince Dr yanins gitmiştim çıkmış diye oda gönderildiği hastanenin sisteminden baktı gördü
Masal7778 cansuk34 canım tıbbi genetikten yaptırman gerek trambofili paneli ismi araştırma Hastanesi’nde yapiyorlar 1 ayda cikiyor
ilaydamom_ Alya05 benim tam 27 gün sonra olmuştu. Hayırlı sağlıklı şekilde nasip olsun canim benim. 3 ay kendini yenene bence gerek yok. Kendimden biliyorum resmen bana günler geçmemişti. Yeni bebiş sana umut olacak 🌸
2Princess1Mom Zeyneppp16 Merhabalar sizinde başınız sağolsun. Kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi, neden durdu niye oldu bi sebep bulunamadı malesef
Zeyneppp16 2Princess1Mom benimde bebeğim de bir sorun yoktu ama sanırım enfeksiyondan kesesi delindi bir haftada suyu bitince yaşamaz dediler normal doğumla kaybettim
Nurcikeles Alya05 bende 6 haftalıkta kalbi durdu gelişmedi ama ben 3 kere kürtaj olmak zorunda kaldım içimde parça unutuldu 1 sene sonra mucize gibi geldi şuan 17 haftalığız oğluşumla inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🥹🥰