Adus Linasenem benim de yarın bir hafta olucak bugün 6. Günüm aşırı sabırsızım sizin yumurtanız ne kadar büyümüştü
Harika38 Linasenem aynen en erken kanda öğrenebilirsiniz, 12de verirsiniz çıkmazsa birkaç gün sonra yine verebilirsiniz 12de erken çünkü bana doktor kızmıştı 2 3 gün daha bekleseydin diye 😂
Adus Linasenem ay sizinki bayağı büyükmüş o kadar büyükleri için kiste dönüyolar diyorlardı demek ki doğru değilmiş benim en büyüğü 19 du
Adus Linasenem ya aslında 16 ve 20 santimlik yumurtaya iğne vuruluyor sizinki gerçekten büyükmüş 23 santimle iğne vurulduysan iğne de 2 santim büyütse 25 yapar bende ilk defa sizde duydum günümüz aynıymış bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler alırız
Adus Linasenem koz benimde 23 Ekim hahahah benim kasık ağrım var kendimi adetmiş gibi hissediyorum ama ara ara oluyor afedersin yoğun su gibi akıntım var ve sık idrar bunun dışında bir şey yok sende durumlar nasıl
Linasenem Adus canim benimde kasik agrim bel agrim var bide ara ara gögsüme agri giriyor iştah açik ama akintim yok bide cok tuvalete gidiyorum
Adus Linasenem ay benimde göğüs ucumda değil ama ara ara göğüslerim ağrıyor ben bir özel tartışma açayım orda beraber bekleyip destek olalım birbirimize