Merhaba öncelikle her doğum çok özel ve farklıdır. Gebeliğim süresince hep şekerle uğraştım ve erken doğum riskim vardı 35. Haftalarda bebeğim çoktan aşağı inmişti 24 mayıs cuma gümü doktorum hastaneye yatışımın yapılması istemişti 38. Hafta için doğum planı oluşturcaktık herneyse 26 mayıs gece 3 suları hastanede yatarken birden içimden bişey kaydığını hissettim eşim refakat ediyordu bi bakar mısın dedim sonra ayağa kalkmamla birden bire suyumun gelmesi bir oldu çok tuhaf ilginç bir hissiyatti tabii ki çok korktum 37+3 deydim endişelerim vardı ama zaten hastanede kalıyordum hemen ebeler geldi beni doğum katına aldılar 16 saat suni sancı verdiler ve açılmam olmadı artık ağrıyı hissetmemeye başlamıştım en son yere çökmüş bi şekilde kendi kendime konuşuyordum bari çocuğumu bi kere görebilsem diye artık pes etme noktasındaydı vücudum çünkü şeker ve tansiyon hastasıydım o an doktorum içeri geldi ve acil sezaryene alındım 10 dk içinde DÜNYADA Kİ EN GÜZEL SESİ DUYDUM kızıma kavuştum ve yaşadığım onca şeyi biranda unuttum tabii ki iyi kötü birçok şey yaşadım önemli olan bundan sonrası şimdi 4 buçuk aylık yanımda bir prensesle beraber yazıyorum bunları unutmayın herkesin hikayesi kendine has ve özel etkilenmeyin anniş adayları inanın çok güzel çooooooook :)