Miniportakal neslsah-1 birde ben 40ı çıkana kadar misafir kabul etmeyi düşünmüyorum sonuçta kış bebesi olacak hastalık var mikrop kapar aman aman ondan dolayı eşime hep diyorum 40ı çıkana kadar misafir istemiyorum oda anlayışla karşılıyor zaten
neslsah-1 Miniportakal sağolsun kaynanam sormaz öyle seyi kz kardşi eltimin bebeğine hasta olduğu için gitmek istememiş hiç düşünmeden bşey olmaz gel demiş eltime sormadan öyle düşünme gibi bi huyu yoktur .
neslsah-1 Miniportakal şimdiden inşallah normal doğum yaparsın doğumhaneden yürüyerek çıkarsın sezeryan olursan zor klkarsın yerinden diyenler başladı bile 🥲 uyarıyorm tabiki ama anlayana işte
Miniportakal neslsah-1 çok kişi farklı şeyler diyecek kimseye aldırma duymamazlıktan gel hayırlısı de geç yada her ağızdan bir laf çıkar illaki bizim insan oğulları maalesef öyle
4oglanannesi Wolf13 farklı durumlar gelistiyse tabi haklısın canım.. zaten yanında kalacaklarla mutluysan kalsınlar zarar gelmez destek olur kalacak olanlar.ama sıkıntı olusacaksa diye yazmıştım bende…
beyza36 40 50 günler havada uçuşuyor 🤣 asla istemem on gün bile fazla bence . Eğer kalkamıyorsan anlarım ama keyfi kimseyi istemem kendi kendime yeterim . Evde biri oldukça daralırım . İki ay nedir ya kafayı yerim heralde