Betamom Arkadaslar arkadasım yeni dogum yaptı bebege hediye götürcem ama ben anneyede bir şey vermek istiyorum. Hani böyle zamanlarda en cok anneler unutulur ya. Bir şey vereyim mutlu olsun kendini degerli hissetsin istiyorum nasıl bir şey olabilir ?
Bhrdnz Betamom ne güzel düşünmüşsünüz 🍀 belki bir kahve fincanı olabilir hatta bir kap yemek bile çok mutlu edebilir diye düşündüm
Melekozlu Betamom Bebek için zarf içine konulmuş bir para çok makbule geçer anne için de ihtiyacı olan bişey götürebilirsin ne sevdiğini az çok bilirsin
Mervekaram22 Betamom ben doğum yaparken herkes bebeği düşünmüştü bu çok güzel bir duygu ama o sırada annenin de ihtiyacı var gerçekten lohusa psikolojisi çok farklı ben o zaman canım çok tatlı istiyordu bence güzel bir tatlı efsane olur 😂
Tuba-M55 Betamom taze anne olarak yemek tatlı ya da bu tarz şeyler harika olabilir sütünü arttıracak gıdalar vs tabi evine gidecekseniz. Evi uzak vs ise de e bebekten süt arttırıcı çay olabilir. Orda güzel atıştırmalıklar var anne için bunlar da olabilir
Betamom Tuba-M55 Ytsnzy Mervekaram22 Melekozlu Rbdrmx Bhrdnz Çiçek evinde çoooookkk var. Uzakta olanlar hep göndermiş. Bebeğe altın takacagım. Ancak anneye emin olamadım. Belki hatıra olarak bileklik olabilir mi ? Onun altınına gücüm yetmez ama günüş bile pahalı. Şimdi bende bebek beklediğim cok acılamıyorum. O yüzden çelik çarm ya da güzel bir kolye olabilir mi bilemedim. Arkadasım tesettürlü hoş giyimli. Hatta tasarımcı. O yüzden bir sey almak cok zor. Herhangi bir kıyafet tercihi bi hayli vardır. O yüzden kıyafet olmaz. Yemek yapamam belki ama bi tatlı ya da börek olabilir buda aklıma yattı. Ve yarından sonra dogum günüymüş gene her türlü bi hediyeye acılıyor kapım😅
PinkBerryy Yani bütçenize göre değişir, bütçem geniş diyorsan altın olabilir gram veya ince kolye falan, o kadar çıkamam dersen lohusalara uygun pijama takımlarından alabilirsin kendini iyi hissetmesi için evde giyer rahat eder
Ytsnzy Betamom ben arkadaşıma sepet hazırlamıştım içine bi takım çorap bebek temizleme pamuğu ıslak mendil bi kaç bisey daha koymuştum sizde böyle bir şey yapabilirsiniz anneye de yanına kek kurabiye yapıp götürebilirsiniz
Aysemoms Betamom okadar guzel düşünmüşsünüz ki yani bana geliyor gibi dusunuyorum inanin bir dal çiçek bile düşünüldüğüm için mutlu ederdi ama yakınsanız yer olarak arada bir kase çorba bir tabak yemekle gitseniz biraz bebise baksanız annesi yerken yada kişisel ihtiyaçlarina bakarken gerçekten çok mutlu olur bazen ne yapmaya ne yemeye vakit bile bulamıyor insan
huysuz__ Betamom valla buzluğa koyup acil durumda yemelik bişeler götürmek altından kıymetli bu süreçte😊 belliki güzel bir yüreğiniz var, arkadaşınız çok şanslı ❤️
Betamom huysuz__ estagfrllah cok tesekkür ederimmm🥰 bende onun gibi bir arkadasa sahip oldugum için cok sanslıyım 🥰 buzluga atmalık bir şeyler cok aklıma yattı insallah bi börek yapıp götürmeye calısacagım