Sna1244 Kızlar belirtiler arasında göğüs etrafında kabarcık ve sivilce gördüm 3 gündür falan da ben de var iki göğsümde de bu doğrumu belirtimi
kalorisizpatates Sna1244 benim de 16 bat göğüs uçlarım çok acıyor bir saat önce falan kontrol ettim ikisinin ucundan da sarımsı şeffaf akıntı geldi inşallah bu ay hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız
hatseum12 Sna1244 ben hamile olduğumu ilk burdan anlamıştım. zaten meme etrafında olan minik kabartılar büyümüştü bi anda. kesin hamileyim demiştim
minikbebegim06 Sna1244 herkesin gebeliği farklı belirtti farklı olabilir ama benimde kabartilar vardı erken gebelik testi alıp bakabilirsiniz sabah ilk idrarla prodoctor var en hassas olan testlerdendir
hatseum12 Sna1244 çıkmayabilir bence biraz daha bekle umutsuzluk yaratmasın boşuna 😊 ben tam adet günümde yapmıştım ona rağmen o kadar silikti ki
Sna1244 Birde ben ergenliğimde de dahil hayatım da hiç sivilcem çıkmadı şuan yüzüm mayın tarlası gibi oldu resmen 😂
Sna1244 Ben geçen hafta test yaptım daha çok erkendi ama ikinci çizgi bembeyaz çıktı bir anlamı var mı sonradan koyulaşırım yoksa negatif falanmı