1159098263 Kızlar tavsiyeleriniz neler İlk doğumda doğumdan sonra titreme tuttu 2. De tutar mı ? Vajinal koku oluştu kırk çıkana kadar sonra geçti sizde oldu mu? Doğum nasıl his duygular?
Parinas 1159098263 vajinal kokuyu bilmiyorum. Ama titreme bende ilkinde oldu hemde çok fena. Zangır zangır titredim. Yorganlara sardılar elektrikli ısıtıcı getirdiler anca ısındım. İlk doğum olduğu için kan kaybı da çok olurmuş. Ondan üşüme geliyormuş. İkinci doğumum öyle olmadı
Berivanlina21 1159098263 3. Doğumumu yptm 25 gün önce o titreme yine oldu 🥴 vajinal koku bende de var kendimden rahatsız oluyorum resmen lohusalıktan mi acaba ?
Esrakalkanc Sinem0135 canım bırerbjr sirkeden baska hıc bır sey ıyı gelmıyor kokuya 3 gun surmustjm komple kısıldı daha da hayatımda yasamadım ama dıkıslerın varsa yapma derim zarar verebılır
Sinem0135 Esrakalkanc hangi sirke farkeder mi şuan hala dikiişim mevcut geçtikten sonra yapım bir de yıkicam mı yoksa bekletecek miyim
Parinas Esrakalkanc bunu bana kadın doğum doktoru önermişti mantar için. Ama direkt değil suyla seyrelt onla tahretlen demişti. Çok faydası oldu bende
Esrakalkanc ayseheyecanli içine surmedım hanımefendi hem doktoruma da danıstım antıbakterıyel old ıcın uzerıne surulmesı vajına mıkrobıyotqsını bozmuyor
ayseheyecanli Esrakalkanc üzerşne derken neresine anlamadım iç çamaşırınıza mı yoksa bildiğiniz cilde mi