Dne122 Tugceaker Bizede önce muz sonra erkek şimdi kız dendi renkliye girmedim ay sonu tekrar bakıcaz sizce ne
Ecekrk YETM3009 bende öyle diyordum çok kıskanırdım haftası ilerde olanları çünkü 35e kadar hep bir korku bişey oldu mu olucak mı erken gelicek mi gelmiycek mi ama şimdide her dakika suyu var mı iyi mi doğum başlasa anlar mıyım diye kendimi yiyorum 😂
Yasemin12344 arcmom bende siz gibiydim dün 1 cm açikla yatirildim serum igme haplar sayesinde bugun taburcuyum 35+3 37 38 haftaya kadar evde ful yatış verildi 🙁
arcmom Yasemin12344 çok geçmiş olsun; gerçeklerle yüzleşmek lazım bu hatırlatma oldu bana. Dikkat edin kendinize..sağlıkla zamanında gelsinler inşallah şu kış mevsimini de atlatalım sonra bebeklerimizle beraber gezeriz artık 😌😌🙏🏻
Kbr12345 Kocbuse65 bizde 30+0 şimdi bizim 7 aylık süremiz bu hafta son haftaya yani 31 haftalık olunca 8 aylık mı oluyoruz fikriniz var mı
Ecekrk Nursel_2738 amin sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah varım belirtiler zorluyor mu kapıyı çıkıcam diye 😂