Yenianness Merhabalar, 35 den beri bebek hareketleri eskiye göre az gibi ve ufak tefek sert hareketleri olmuyor sizlerde de öyle mi? Günde kaç hareket saymak gerekli
Mery6619 Yenianness 1saat içinde 2 kere hareket etmesi yeterliymis dün drum öyle söyledi 34+3olduk bizde
Serapella Yenianness günde 10 kere hareket yeterli hareket alanı kısıtlı olduğu için sert hissediliyor bende 36. Haftamdayim
hilalasc 35den sonra hareketlerin azalması normal diye biliyorum 34 haftalığım bazen çok az hareket ediyor doktor gün içinde 7 kere hareketi normal sayarız zaten artık bu haftalarda doğum şeklini alacağı için hareketlerinin azalması normal demişti
Yenianness hilalasc bana da en az 10 demişti ve nerede okuduysam bu haftalar da azaldığını yazmış hep
hilalasc Yenianness saatlerce hiç hareket etmezse acile gitmekte fayda var tabi ama içini rahat tut yine azalması gayet normal
Serapella Yenianness geçen haftadan beri pelvik kaslar için youtubedan bazı hareketleri kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum bide hurma tüketmeye başlayacağım
gmzekls12 Bende 36 haftaligim hareketleri baya azaldı gibi sanki saatlerce hissetmiyorum geçen sonra uzanıyorum soluma yatıyorum biraz hareket ediyor yarın tekrar bir görüneceğim doktora
gmzekls12 Yenianness en son geçen cuma günü herşey yolunda demisti doktor bugünde gideceğim bakalım öğleden sonra randevum var