bebegimd7 İnsanlar niye böyle anlamıyorum. Misafirlige gitmiştim herkes bebeğin çok zayıf dedi. Şuan 9 aylık 8 aylık kontrolunde 8600 çıktı kilosu boyu 75. Ben neyapabilirim ki çok haraketli. Doktorda zayıf ama kilo almasını bekleme çok haraketli dedi.
Aylaa123 bebegimd7 sanane diceksiniz zayıfsa zayıftır yani yada kiloluysa kiloludur millete neymiş sizin çocugunuzdan
Nazo77 bebegimd7 Doktorun bir sorun görmediği sürece kulağını tıka ve böyle şeyleri duyacağını tahmin ettiğin yerlere gitme❣️
Beyza_12 bebegimd7 benim kizimada bebekken çok söylerlerdi zayıf diye her ortamda duymayın kulağınızı tikayin . Benim hep değişmeyen cevabım “sağlıklı olsun yeter hem böyle daha iyi taşırken yorulmuyorum ”😅
melike180423 bebegimd7 sagligi yerinde olsun gerisinin onemi var kilolu cocuk dogurmak marifetmis gibi dusunuyor bizim milletimiz 🙄 her bebegin vucut yapisi farklidir
bebegimd7 Aylaa123 Ben kalp kırmayı sevmedigim için söylemiyorum birşey ne olur yani aynı hassasiyeti görsem
Aylaa123 bebegimd7 kalp kırmazsanız her zaman kırılan taraf siz olursunuz ayrıca bu kalp kırılmak değil had bilmeyene had bildirmektir
Nazo77 bebegimd7 Valla ben senin yerinden olsam sevinirdim.Birilerinin çocuğunu beğenmemesi artı bence kilolu vs durunca çok nazar oluyor.
Zeynep6095 bebegimd7 sağlığı yerinde olsun demezler eleştirecek bişey bulurlar bu bebekkende kalmyo büyüyünce de söylyolar bitmyo bu insanlar zayflamş dyolar hemen He biz aç bıraktık ondan zayfladı
Nur0653 bebegimd7 milletteki merak bilmişlik hiç bitmez açıklama yapmanıza bile gerek yok duymazdan gelin boş insan olunca başkasının çocuğunu eleştirmek akıllarına geliyor galiba
Aeell bebegimd7 bu durum benim psikolojimı bozmuştu bı ara benım ikı kızım Erken dogdu zayıftı oglumda kılolu dogdu ama sonrada Zayıfladı sonr yok ıste cok zayıf falan dedıler sonr ben surup ladım benım cocuklar tosun oldu sonra başladılar bu ne kilo büyüyunce cocuklara sıkıntı olur falan artık bardak tastı veeee ben bunu dıyenlere sızene sız kendi evladınıza bakın zayıfken zayıf kıloluyken kilolu dıyonuz sızın benle ne derdınız var bıda benım çocuklarıma ve bana karısmyın bırdahad benimle muhatap olmayın deyıp konuyu kesteıp atmıştım
Ygmr_123 bebegimd7 sağlıklı olsun kilo alınır hareketli çocuk kilo nasıl aldıracaksin şu cahil kesim ne çok biliyor herşeyi
Aden_simay bebegimd7 benim kızıma da öyle diyorlardı ilk çok üzüldüm 40 haftalık 2800 kg doğdu ve hep zayıf ama uzun boylu oldu doktorlara götürdüm doktorun dediği senin kızının genetiği bu zayıf uzun boylu olacak annesi daha ne istiyorsun oldu bende ondan sonra diyene evet çok para gitmesin diye aç bırakıyorum sen mı doyuracaksın demeye başladım şimdi bişi demeye korkuyorlar 🥰