prens_prenses_annesi Kizlar artik piskolojim bozuldu 32haftaligim ve bu hapi icmek istiyorum artik ama korkuyorum bebegede bisy olur diye elim ayagim baglandi 😥😥😥
Bigsecret3 prens_prenses_annesi bu ilacı hamileyken icemezsiniz ben de geçirdim doktorum bu ilacı çevrende olan herkese söyleyebilirsin ama sen kullanamazsın demişti yani kullanamazsınız maalesef 🥹
Hasibem64 prens_prenses_annesi ah canım senı cok ıyı anlıyorum 26 haftalıkken uyuz oldugumu ogrendım sımdı 31 haftalık oldum hala ugrasıyorum bu uyuzla kafayı yedım artık kasınmaktan eşim Ziver kullandı ama doktorum bana kullanamazsın dedı insllh ikimizde kurtuluruz bu illetten
Hasibem64 prens_prenses_annesi canım bırde bızım kasıntımız azaldı bıraz kesınlıkle keselen öle yıkan çok ıyı gelıyor lavanta yagı da kullanabılırsın zeytın yagıyla bırlesrır vücuduna sur yarım saat bekle sonra yıkan
Bigsecret3 prens_prenses_annesi Biz tedavi uyguladık eczaneden kwelleda wilkinson pomad sarı kükürtlü krem vücut losyonu ismini unuttum birde dermatop tahriş kremi aldık 3 gün tüm vücut kükürtlü krem wilkinson pomadi el ayak genetal bölgeye kullandım kwelladayi sadece tedavi başında banyo yaparken şampuan olarak kullandık 3 gün hiç birşeyi değiştirmeden böyle ilerledik kullanilmayan şeyleri battal boy siyah poşete kullanılanı 90-60 derecede yıkadık 1 hafta sonra tekrar yaptık tedaviyi 1 hafta sonra vücut losyonu sürdük bir kere sabahına banyo yaptık ve tedavi bitti bizde ise yaramisti ilk tedavi sonrası kontrolde doktorum iyice kurudugunu demişti
Bigsecret3 prens_prenses_annesi her tedavi sonrası yani 3 gün olduk 4 gün ful yikandik ve evi ful dip köşe ttemizledim bir tedavi daha gördük onda da aynı şekilde temizledim dip köşe
Bigsecret3 prens_prenses_annesi bilmiyor canım biz etki gördük ama Ziver ilacı icemezsiniz eğer içilebilecek bır ilaç olsaydı hamilelerin kısa yoldan doktorum kurtulmam için verirdi🥰
Bigsecret3 prens_prenses_annesi bilmiyorum ama izin vermediğine göre var yani hamilelikte bile zora düşmedikçe parol dışı kullanım olmuyor
Hasibem64 prens_prenses_annesi canım eşim iyileşti onda fazla yoktu kasıntı da yok onda büyük kızım da ıyı ona da bulaşmadı sadece küçük kızım ve bende var dı bende uyuz bocegı kalmamıs küçük kızımda ellerınde kalmıstı sadece tedavıye devam ettık salı günü kontrol var tekrar doktora gıdıcez bakalım ne dycek
prens_prenses_annesi Hasibem64 ayin 21 nde kontrole gitcen yeni bi kariism var onu yazdircam sen ne kullaniyosun suan
Hasibem64 prens_prenses_annesi canım ben dün beyaz sirkeyı suyla karıstırdım bıraz vüçüduma sürdüm kızlarıma da yaptım 5 dakka bekleyıp yıkandık kasıntım azaldı bugün de kwelada losyonu sürdüm hepımıze yarın tekrar banyo yapıcaz keselenerek başka bşey kullanmıyorum şuan bızım gectı oldu galıba yara falan da azaldı
prens_prenses_annesi Hasibem64 bnimde kasimtim yok sadece huylanma gbi oluyo arada oda ilaclardan diye duusnuyorum ama bugun boydumda ve karnimda iki tane kabarcik cikti minicik elleyince hissediliyo sadece
Hasibem64 prens_prenses_annesi o bende de var canım ilaçlardan oluyormuş doktorum öle demişti salı günü doktora gıdıcem sana tekrar yazarım insllh bebeklerımız doğmadan geçer ya
Hayaiii Bende 27 haftalıkken eşimde vardı. Geçmesin bana diye şosyonlar kullandım permektin felan vermişti doktor. Her şeyi yıkadım günlerce poşetin içinde güneşte beklettim ama dünden beri kaşınıyorum kollarım içi su dolu kabercık dolmuş