Kubra0606 Seher_blk evet negatif çıktı dişimden dolayi antibiyotiğe başlayacaktım o yüzden yaptım, kasık ağrısı ve akıntı var bende de. Her ay şişip ağrıyan göğsümde tık yok muhtemelen kimyasalla bağlantılı çünkü daha önce olduğunu hatırlamıyorum böyle
Seher_blk Kubra0606 valla ne diyim canım inşallah önümüzdeki ay ikimiz de hamile kalırız ve sağlıklı gebelik yaşarız
Kkardelenn1 Sanırım tüm kimyasal yaşayanlar gecikmiş benimde kimyasaldı 12 eylülde kanamam başladı bu ay da olmadım daha hamileliğe yordum ama okudum suan ve herkes aynı şeyi yaşıyor
Kubra0606 Kkardelenn1 prolaktin değerinize baktırdınız mı benim o yükselmiş belki ondandır, ama doktor ilaca gerek görmedi
Slmcnmyeniben Seher_blk bende aynı durumdayım 9 u olarak gösteriyordu benimki test yaptım kan verdim sonra erken gebelik testi yaptım hepsi negatif belirtiler yaşadim belkide ben öyle zannettim bilmiyorum ama hala olmadım 🤦
Seher_blk Slmcnmyeniben ben gerçekten belirtileri yaşadım ama maalesef gebelik yok bugün de adet oldum
Slmcnmyeniben Seher_blk ya çok üzüldüm sizin adınıza inşallah en kısa zamanda hayırlı haber alırsınız Rabbim bizede nasip eder inşallah