Sna1244 Evet o testimde hemen anında silik çizgi çıktı ama az önce farklı bir markayla tekrar yaptım direkt negatif
Fnur-14 Rumusugur benim göğüslerim çok şişti damar damar oldu birde yüzüm sivilcelendş hem adetimden erkendi hormonlarımın değiştiğini anladım yani
Sna1244 Nigar882 evet nagatif ama mesela tuvalete çıktım iki üç dk sonra tekrar geldi onunla yaptım bu ikinciyi acaba o yüzden olabilirmi
Xiremmx @Sna1244 elinde Ovulasyon testi var mı canım bir kaç kişi iki çizginin koyu çıkmasıyla öğrenmiş öyle deneyebilirsin şu an benim öyle Ovulasyon testim iki çizgide çok koyu bir şekilde gebelik testi yapamıyorum çıkmıcak diye
Sna1244 Şimdi bir tane daha yaptım bugün 3 tane test yaptım ilk yaptığım days doctor anında silik çizgi çıktı diğer ikiside miratech direkt negatif çıktı sanırım ilk yaptığım yalancı pozitif verdi diye düşünüyorum
Nazlicgo bugün adet günümdü olmadım aşırı akıntım var göğüs ağrım aşırı fazla sabah test yaptım iki tane ikiside böyle çıktı var mı sizce
Nigar882 Dilancck umutlandırmak istemem ama çok söyleyen oldu, ovulasyon testi regle bir iki gün kala koyulaşıyorsa hamileliktir