buse76 Meriveannesi ben letu içtim bu ay 5 gün sadece iğne olmaadm adetime 3 gün kaldı negatif çıktı bugün test yaptım siz kaçıncı günü öğrendiniz gecikmeden sonra mi
Ervaidil Meriveannesi neden iğne olmuyorsun doktorun mu öyle istedi ? Bende femara çatlatma imgesi kullandım
babygirl02 Meriveannesi ben 5 kere famera kullandım ve çatlatma iğnesi kullanmadım kendisi çatladı hep tabiki doktor kontrolünde oldu bunlar doktor gerek duymadı yumurtaların kendisi çatlıyor gerek yok demişti ve pcosum var benim
Meriveannesi buse76 adet günümdü galiba yapmıştım ama düşünmüyodum olacağını ağlayarak şükrettim nâsip🌸 🤲🤲
buse76 Meriveannesi bide ilişki günlerini nasıl yaptın cnm ben adet bitince hep gün aşırı yaptım bide floya göre yüksek günlerde değerlendirdim
buse76 Meriveannesi 3 gün var bugün prodoctor negatif çıktı değişir ki geri bilmiuorum belirti de yok ara ara sağ sol kasık ağrısı var o kadar sadece
buse76 Ervaidil şimdi doktor vermeyince bende kendi kafama göre almak istemedim iğneyi gün felsn veriyor ilişki saati kendim bilemem diye almadım
Meriveannesi buse76 canım dediğim gibi bn kafamdan kullandım yani kafadan hesaplamıştım ne kadar zamnda büyür diye yada büyümez diye öyle bıraktım çünki düşünmedim