Hka_hilal Denizpak proluton bi kere vuruldum evet o yakmıştı baya 😓 göbek evet ya zaten normalde bile zorluyor 😄
Denizpak Ebbruc değişir daha o çok döner 30.haftalara kadar kuzu ahahah napacaksin muhabet et sende 2 dkka bazıları seviyor muhabeti benle de ediyorlardı ben de baya konuşuyordum ❤️😁😁
Ebbruc Hka_hilal ay o gerinme olayı cidden sıkıntı kuzum , diyosun bi gerinsem çok rahatlicam ama yapamıyosun da 🥲
Hka_hilal Ebbruc evet ya bacaklarım taş oldu benim sırtım belimden çok sıkıntım yok olunca kinetik bantlama yapıyoruz rahatlıyorum ama bacaklar zorluyor valla
Ebbruc Hka_hilal gün içinde bi 5 dk yürü olmadı kuzum , ya da yatmadan önce biraz yürü kan akışı olsun belki iyi gelir öyle. Bu iğne beni ilk defa mahvetti böyle inanılmaz acıyo yeri, pruluton bile bu kadar yakmıyodu 🥲
Ebbruc Denizpak ayy iğne yaptırma psikolojisiyle muhabbet edemiyorum çok 😂 şimdi de uyku çöktü uzandım da
emel16 Hka_hilal evet ya bende aynı, geceleri daha şişiyo karnım uyumadan biraz sakız çiğniyorum iyi geliyo bana:):))
dabaxy Arblg Arblg merhaba Allah nasip ederse doona almak istiyorum ilk 12 ay için sonrasına bakacağımı. Oturduğum bina da asansör yok ve ben beşinci kattayım desteksiz halledeceğim ürün ararken gördüm. Puset ile indirmek ve tek hareketle bebek arabasına dönmesi çok beğendim. Araba süreceğim zamanlarda ise oto koltuğuna çevirmek hemen yerleştirmek için de destek almama gerek kalmayacağından yüksek ihtimalle o olacak.. ikinci el piyasası da oldukça hareketli elimde kalmaz satarım diye düşündüm.
Ebbruc Hka_hilal hep aynı yere yaptırıyorum bide sedyenin konumundan dolayı olmadı bi süre diğer tarafa yaptırmayı deneyeyim mahvetti çünkü beni şuan
Hka_hilal Ebbruc diğer tarafa vurdur canım toplanıyor yumru oluyor tam ona denk getirince çok acıtıyor