Papatyam_8 Dün hamile olduğumu öğrendim ne zaman doktora gitmeliyim beta artışı olunca mı bilemedim sormak istedim son regl tarihim 11 Eylül bu arada
ceren-123 Papatyam_8 ben öğrenir öğrenmez gittim kese göründü 15 gün sonra kalp atışı duyduk . Kalp atışı duyamazsanız da kese illa ki görünür bence Hayırlı olsun 🌸🌸
Nazli_3009 Papatyam_8 değere göre değişiyor eğer 1000 ve üzeri sonuç çıktıysa görünebilir ama düşük bir değerde öyle olmuyor biraz değerin yükselmesi gerekiyor ben 2 hafta sonra keseyi görmüştüm
Papatyam_8 Nazli_3009 79.52 çıktı değerim o yüzden biraz daha beklemek istedim pek bilmediğim için yinede sormak istedim
Nazli_3009 Papatyam_8 bence bekle ben 800 olunca bile göremedim karından 2 gün sonra 1200 civarında vajinal gördüm karından değil
Papatyam_8 Nazli_3009 peki teşekkür ederim öyle yapayım vajinal muayene olmak istemiyorum karından bakılmıyor mu ya
Nazli_3009 Papatyam_8 3 bin üzeri karından görünüyor daha düşük değer olunca bazen karından görünmüyor vajinal hem kanama alanı daha net görülüyor ve hiçbir sakıncası yok