Annem araba mesafesinde kaynanam aynı mahallede. Eve gelip de bir çöp kaldıran olmadı daha eve geldiklerinde yemek vs hizmet bende. Dolap silmedim perde yıkamadım cam silmedim evleneli 1 sene olucak kasımda hamilelik öncesi sildiğim dolaplar. Doğum kışa denk geliyor temizlik artık bir dahaki yaza kaldı. Perdeleri her gün bir yeri yıkarım eşim işten gelince takar. Mutfak dolaplarını gördüğüm yerleri de şu deterjanlı ıslak mendille üstünden aldım ara ara tabi yeterli değil halı yıkamak seneye kaldı. Öğrenci evinden hallice yaşıyorum. Şükür kimseye muhtaç olmadan yemek çamaşır bulaşık bir şekilde kendimi döndürdüm 5 aydır. Temizlik yapıcam diye kendimi zorlasam bir sıkıntı olsa bu sefer o açığını arayan kaynanaya falan muhtaç olmak istemiyorum. Şimdi bile daha hiçbir faydası olmadığı halde hamilelikte yürüme taklidimi yapıyor çık yürü oturup durma diyor ki benim bütün işlerimi kendim yapıyorum ortalama haftalık 3-4 bin yürüyüşüm var dışarda. Rabbim kimseye muhtaç ettirmesin kimseye el açtırmasın el açtırırsa bi kendine el açtırsın ona da şükür için açtırsın inşallah