sevgilikendim Penye tarzı olanlar dışarda giyemem diye düşünüyorum çünkü sarkık durur. Kaplı olanları alayım diyorum ama iş oraya gelinciye kadar normal sütyeni de yukarı kaldırsam işimi görmez mi ki? 🙄
ozlem_2727 sevgilikendim emzirme sütyeni hiç kullanmadım ama kaplı da kullanmadım toparlayıcı tarzı kullanmıştım hem rahat hem küçük gösteriyor hem çok dar değilse sıkıntı olmuyordı ben şahsen adam akıllı emzirme sütyeni bulamamıştım göğsüme göre
irem88 sevgilikendim herkesin göğüs yapısı farklı mesela benim emzirirken göğüslerim top gibi oluyor silikonlu gibi sütlü olduğu için penye emzirme sütyeni kullanıyorum hiç sarkık durmuyor çok rahat ilk 6 ay özellikle penyeler bana göre tabi sonrasında süt çok birikmediği için normal süngerlileri takıyorum
Balbebek012 sevgilikendim emzirme sütyeni büyük rahatlık içi boş olan kaplı aldım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim hamileyken de giyiyordum
blackeagle sevgilikendim valla penye emzirme sütyeni çok rahat zaten emziren bir anne rahatlığını düşünür diye düşünüyorum ucuna ped koyuyordum kızımda hiç belli olmuyordu ama benim göğüslerim küçük tabi büyük olanlar belki rahat edemez şuan 2.kez anne olcam kısmetse o zamanda onları kullanmayı düşünüyorum
sevgilikendim Balbebek012 ben 34.haftamdayım göğüslerim ilk 3 4 ay büyüdü şişti şimdi normal halinde hiç büyüme gelişme yok. Acaba doğumdan sonra mı büyüyor bedeni mi de bulmakta zorlanıyorum bu sebepten
Kocamanailem_ Ben çok memnun kalmıştım deneme amaçlı 1 tane almıştım beğenirsem yine alırım diye düşünmüştüm. Göğüslerim o dönem çok doluyordu ve normal sütyenler çok ağrıtıyordu. Çok iyi gelmişti bana
Balbebek012 sevgilikendim aynı durumu ben de yaşadım birkaç farklı beden de aldım çünkğ doğum olunca bile bir süre hep şiş oluyor göğüsler sonra terbiye olunca (2, 3 ay sonra gibi) daha küçük hale geliyor farklı bedenlerde almanızı tavsiye ederim
sevgilikendim Balbebek012 son olarak kendi kendine süt akması oluyor mu? Göğüs ucu pedi bu yüzden mi var . Kafam o kadar karışık ki tecrübe etmeden hiç bir şeyi anlayamayacağım sanırım 😂
Balbebek012 sevgilikendim evet haklısın😅 gayet normal ben de öyleydim emin ol yaşayınca öğreniyor insan evet göğüs pedi bunun için var göğüs ten süt akması çok oluyor hele ilk zamanlar bazen uyanıncs bir bakarsın bir sürü süt akmış gayet normal yani. Kendi kendine süt çok akıyor
Tuba-M55 sevgilikendim bende hiç süt akması olmadı 🥲 göğüs pedlerini göğüs ucu kremleri sütyen e bulaşmasın diye bi de sütyene değip tahriş olmasın diye kullandım çok da işime yaradı süt akmasa bile en azından bir paket alınabilir
blackeagle sevgilikendim ben normal bir iç camasircidan almıştım İstanbul’dan öyle bilindik bir marka değil açıkçası oralarda bulabilirsiniz genelde markaya gerek duymadım
TwinsAndBeren sevgilikendim normal sütyeni yukarı kaldırınca hiç rahat olmuyor dar olduğu için emzirme sütyeni yerine sporcu atleti tarzı bir şey de tercih edebilirsiniz çünkü ben klips ile açıp kapatma sistemini hiç kullanmadım hep yukarı kaldırdım
Melike_00 sevgilikendim gerekli. Dışarda normal sütyenle emziremedim ben sütyeni kaldırınca mememi sıktı çok zorlandım ama emzirme sütyeni ve atleti çok rahat. Atleti evde giyiyorum sütyeni dışarda