Ve o mükemmel duygu yaşandı arkadaşlarım :) 10 Ekim günü saat 9 da hastaneye yatışım yapıldı 9 u 10 geçe hemşire önlük getirdi giydim. 15 geçe ameliyat için hazır olduğumuzu söylediler sedyeyle gittik ameliyata sonra ameliyathanedeki sedyeyle geçirdiler beni orda tansiyonuma bakıldı nabız ve monitöre bağlandım sağ olsun herkes o kadar güzel motive etti ki beni sanki düğüne gitmiş gibiydim sezeryan olmaya karar verdiğimde çevremdeki herkes beni o kadar korkuttu ki inanın asla korkulacak birşey değilmiş sonra yan oturmamı söylediler belimden bir iğne yaptılar ben çok panik yaptım zannettim ki canım çok yanacak falan ama damar yolu açılırken daha çok hissettim o kadar az acıdı yani sonra ben bacaklarımda ellerimde sıcaklık hissettim yattım önüme yeşil örtü serdiler ben zannediyorum ki hazırlık yapılıyor 5 ya da 10 dakika oldu olmadı çocuğun sesini duydum ben şok oldum yani hiç bu kadar çabuk ve acısız beklemiyordum sonra biraz tansiyonum düştü üşümeye başladım bir de midem bulandı o anın heycanından olabilir belki kusmaya çalıştım ama kusmadım sonra çocuğu giydirdiler yanıma getirdiler çok güzeldi çocuğu götürdüler dikişim yapıldı gene hiçbir şey hissetmedim sonra odaya geçtik 2 3 saat hiçbir şey hissetmedim çok güzeldi çocuksa yanındaydı emzirmeye çalıştım sürekli tabi ki sütüm gelmedi ama asla üzülmedim çünkü normaldi hiç doğurmuş gibi hissetmiyordum 2 saat sonunda dikiş yerim ağrımaya başladı sonra yürümem gerekiyordu narkoz etkisi bitince o ara canım çok yandı yaklaşık 30 dk çok acı çektim sonra tekrar ağrı kesici yapılar sadece adet ağrısı gibi bir ağrı kaldı en zor yaşadığım zaman da orasıydı onun haricinde zorlanmadım ertesi gün sabahına kadar bebeği emzirmeye çalıştım çok az sütüm geliyordu çay kaşığıyla bebeğe verdik sütü oğlum 3800 gramdi ama 3500 e kadar düştü doktor emziremediğin için böyle oldu dedi çıkışımız yapılırken mama kullanmamı tavsiye etti ama mama kullanmadım kızlar açıkçası kullanmak istemedim sarılık olur diye çok korkmuştum ama çok şükür ki olmadı ama her yarım saatte bir çocuğu göğsüme tuttum olmadı kaşıkla damla damla süt verdim eve gelince dere otu yedim şerbet içtim ve su içtim bol bol su içilmesi gerekiyor gerçekten akşama doğru sütüm gelmeye başladı çok şükür bu arada her şeyimi ilk geceden bu yana kendim yapma çalışıyorum kayınvalidem de annem de yanımda ama onlar yemek yapıyorlar sadece çocukla tamamen kendim ilgileniyorum asla ve asla korkmayın beni çok korkuttular çok stres yaptırdılar bi sağlık sorunum yoktu aslında ama doğum korkum çok fazlaydı bir de alttan muayene yapıldı bir kere çok canım yandı bende istemedim iyi ki istememişim şuan sütüm de var kendimi iyi de hissediyorum ilk günden beri duş da alıyorum hatta bu kadar iyi hissettiğim için sürekli evdekilere bu normal mi diye soruyorum 😂 özel hastanede yaptım doğumumu iyi ki fe orda yapmışım şuan çok mutlu taze bir anneyim kayınvalide ve anne faktörünü saymazsak sürekli karışmak istiyorlar ama ona da kocam izin vermiyor sağ olsun inşallah sizin de böyle güzel geçer doğumunuz dualarım tüm doğum yapacaklara soru sorabilirsiniz 🌸