Kayramelisa97 Sizce kilosu iyimi Doğuma kadar kaç kilo olur acaba Bu haftadan sonra haftada kaç gr alır
ruzzgarguluu Kayramelisa97 30. Haftadan sonra eger bebegin kilosuna yönelik şeyler tüketirseniz hızlı kilo alıyor 33. Haftada benimde oglum o civardı 39. Haftada zorunlu sezeryan oldum tam 4 kilo dogmuştu
Kayramelisa97 Kız bebekler anne karnında daha mı hareketli oluyor Oğlumu 9 ay hissetmedim kızımı hissediyorum 1 aydır hissediyorum yani
Hilal-nil Kayramelisa97 biz 25+3 deyiz cinsiyet kız ama benimki çok hareketli bence cinsiyetle alakalı bir durum değil bu
Mhtpdrmz06 ruzzgarguluu neler tükettimiz kilo alması için peki. Bende 30 hafta oldum da. Devlet takipliyim kilosunu söylemiyolar bilmiyorum kaç oldugunu ama öğrenmek istedim neler yediğinizi
Ayseliii64 iad_21 benim de 32de 1630 Gr, doktor zayıf vs demedi sağlıklı olsunlar da kiloları çok da önemli değil
Dilekdamla iad_21 32+3 benim de 1700 e yakin dedi kilosu iyi dedi.200 Gr artı eksi olabilir dedi. Ama burada ki bebeklerin kilosunu görünce zayıf olduğunu düşünüyorum 😔
Bebekveben 31+5 te 2 kgydu kız bebek benimki de ancak her bebek kendine özel ilk kızım bu haftalarda 1500 bile yoktu
ezgi-47 Kayramelisa97 benimde 32 haftalık erkek bebek 1800 bende çok merak ediyorum ne kadar kilo alır
iad_21 Bende bugün tekrar gittim 33+1 de 1800 gram dedi acaba doğuma kadar kaç kilo olur çok merak ediyorum