Eliff00 Bugunle birliktfe 3 gün oldu yukarida oynayan çocuk assagida hareket etmeye başladı ve alt karnımda baskı ve sizi hissi var sürekli tuvaletin geliyor çok korkuyorum kötü biseymidir
Tazeanne123456 Eliff00 23.haftamdayım bende hep karın altımda hissediyorum bi normal bir durum bazı hareketlerinde idrarı daha çok hissediyorum sıkışma hissi geliyo
Rabiamina Eliff00 bazen kasikta bazen yukarıda hissedeceksiniz. Ben de korkup doktora sordum ama hiç takılmadı bu duruma.
Hilal-nil Eliff00 bende de aynı durum var sürekli aşağıda oynuyor kasıklarımda hissediyorum nerdeyse normaldir herhalde kontrollerde bir sorun olmadığını söyledi bana alt tarafa çok fazla baskı yapıyor
12betul Eliff00 bende 26+2 ara sıra senin ki gibi oluyor kız çocuğum çoğunluk altta hareket artık 3. Trimester gireceğiz tatlım sşşsğı ağırlık baskı hareket sık idrara çıkma gayet normal
12betul Eliff00 24 üncü haftada benim de şiddetliydi 25. Haftada kontrolde sorun gözükmedi ama sık sık olmaya başladı . İstersen aklın kalmasın bi acile görün gel
Elayf04 Eliff00 25haftalığım ben kasıklarımda hissetmiyorum hareketlerini biraz daha yukarıda ama bazen hareket ettiğinde birden bire çok tuvaletim geliyor neredeyse 10 15dakika sıklığında tuvaletim geliyor
Dimple7 Elayf04 ben 25+4teyim. Ayni sekilde hissediyorum sizinle. Dun doktor randevum vardi her sey normal dedi