Missgod 38 haftalık olduk hala geliyorum diyen yok sizlerde durumlar ne 😍😍 normal doğum diye bekliyoruz daha kaça kadar bekleriz bilmiyorum 🤷♀️🥳🥳
Aylaa123 Missgod 37 ye yeni girdim ama doğum şeklim belli bile değil her gece doğuruyorum doğumdan korktuğum için değil nasıl doğurcağım için of çok zor 😂😂
Ecekrk Missgod bende 37+3üm kasılmalar batmalar vs var ama attık büyüdüğü için herhalde hiç doğurmuyucakmışım gibi geliyor bazen 😂
Missgod Aylaa123 ben normal olmak istiyorum dedim çTı muayenem yapıldı herşey uygun normal doğuma uygun dendi ama çocugum ne zaman gelecek bilmiyorum yok gözlüyoruz
Missgod Gizemnur_ ben de o var sırtımda a ağrı ve sürekli akıntım oluyormus gbi his baska bişi yok bebiş kanal girmis dedi doktor ama gelmeyecek gbi😀😀
Missgod Ecekrk bnde artk doğurmicam gibi hissediyorum artık çıkınca çocuğu olula yazıdrırz diyorum 🫢😀😀
Ecekrk Missgod geçen nir yerde duydum ya 38. Haftaya kadar yada 38.hafta dolunca tam hatırlayamadım o kısmı doğumların %85i oluyormuş bakalım 3-4 günü var çoğunluğa mı uyacağız yoksa özgür ruh mu olucaz 😂
Missgod Ecekrk inş ne zaman gelmek isterse bekliyoruz ama bi yandan da sabırsızk var değişik düşünceler😀😀
Missgod anneadayi_ aman allahım erkek cocuk mu ki erkekler geç gelir diyorlr ben o yüzden 41.haftayı da gözden cıkardım🫢🫢
Missgod anneadayi_ bu sene cocklar nazlı gelesi yok bence😀😀 çoğu 40 ı dolduruyor maşallah cocklarımıza.