Sinemce1 Kızlar karnım bir şişiyor tam hamile gibi oluyorum sonra geri iniyor sanki hiç hamile değilmişim gibi sabit değil asla moralim bozuluyor bunu yaşayan var mı? 10 haftalığım
newmommmyy2 Sinemce1 bende 11 haftalığım benimde aynı dün mesela inanılmaz şişti karnım çok bişey yememiş olmama rağmen bugün sabah ise bişey yok bence tamamen sindirim ve gaz ile ilgili zaten bu haftalar daha karnımızın çıkması için erken sayılır 🥰
Ebbruc Sinemce1 o haftalarda genelde hazımsızlık, gaz dolu oluyo karın. Bi şişip bi inmesi ondan ☺️ şöyle 15-16dan sonra daha belirgin şişmeye başlar
Sinemce1 newmommmyy2 evet sabah biraz hayal kırıklığı yaşadım bende 😊 Allah bağışlasın 1. Trimesterınızın bitmesine az kalmış 💕
newmommmyy2 Sinemce1 hayırlısıyla bitmesini 4 gözle bekliyorum 😂 bulantılardan mahvoldu hayatım ama onlar sağlıklı büyüsünlerde inşallah sizin yavrunuzuda Allah bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi 🥰🥰❤️
newmommmyy2 Sinemce1 maalesef 😢 günde 3 prilamla ayakta durmaya çalışıyorum ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum şu dönem hayırlısıyla bir geçse eski hayatıma dönebilsem diye dua ediyorum sürekli 2 aydır sadece yatıyorum resmen çok zormuş
Sinemce1 newmommmyy2 benim 9. Haftaya girdiğimde bulantılarım %90 azaldı ama her sabah metpamid kullanıyorum aç karnına 1 tanesi idare ediyor sanırım. Gerçekten 1. Trimester çok zorlu geçiyor ben daha ilk defa mutfağımı temizledim bugün
newmommmyy2 Sinemce1 darısı bana inşallah bulantılarım başladığından beri daha yemek bile yapamadım hiç